Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Paczka dotarła ekspresowo i nieuszkodzona. Jak pokazano na zdjęciu, w pudełku znajduje się krótkofalówka, bateria, antena, pasek, zacisk i ładowarka z instrukcją obsługi. Bateria była prawie w pełni naładowana. Wszystko działa całkowicie bez problemów. Jestem bardzo zadowolony, ❤

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Pakowanie produktów było poręczne i istniało ryzyko zniszczenia podczas transportu. Produkty były zgodne z opisem na stronie internetowej. Mam nadzieję, że z ich używania będę zadowolony. Czas oczekiwania był zbyt krótki dla pory roku i kraju pochodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Wszystko działa dobrze, bardzo szybka wysyłka z Czech. jedynie ta biała wytłoczka przyszla pęknięta, ale to bez znaczenia radio całe sprawne. jestem zdziwiony odebrało sygnał po linii prostej jakieś 18-20km z mocnej bazy. Chodzą różne podświetlenia, częstotliwości, radio FM. pozostaje dokupić kabel do programowania i większą antenę zewnętrzną ☺️ Jedyny minus brak zasilania USB trzeba ładować w bazie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    The radio came within a week, I'm curious if the battery really has the 9500mah capacity, the radio is nice, it's quite good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Witam. Radio o dużej mocy. odległości ok. 10km. pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Super mała rzecz a cieszy Baofeng BF-X3plus Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Aby ukończyć istniejący 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    szybka przesyłka. wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Kupiłem dwa radia. Jeden działa w 100%, a drugi ma problem z podświetleniem wyświetlacza. Działa tylko pomarańczowe tylne światło. Niebieskiego nie da się ustawić. Zamiast niebieskiego tylnego światła wyświetlacza, wyświetlacz pozostaje przyciemniony, nawet gdy przyciski są zapalone.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$37.99
    • US$78.99
    • US$37.99
    • US$17.99
    • US$52.99
    • US$69.99
    • US$28.86
    • US$62.99
    • US$59.99