Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Paczka dotarła ekspresowo i nieuszkodzona. Jak pokazano na zdjęciu, w pudełku znajduje się krótkofalówka, bateria, antena, pasek, zacisk i ładowarka z instrukcją obsługi. Bateria była prawie w pełni naładowana. Wszystko działa całkowicie bez problemów. Jestem bardzo zadowolony, ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    szybka przesyłka. wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Kupiłem dwa radia. Jeden działa w 100%, a drugi ma problem z podświetleniem wyświetlacza. Działa tylko pomarańczowe tylne światło. Niebieskiego nie da się ustawić. Zamiast niebieskiego tylnego światła wyświetlacza, wyświetlacz pozostaje przyciemniony, nawet gdy przyciski są zapalone.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Bardzo ciekawe radio Tri Band, niestety w czasie przeglądu brak kabla lub informacji o programowaniu. Jeśli zaprogramowano ręcznie UV5R, nie jest to trudne, ale zatrzymuje etykietowanie dowolnej nazwy pamięci. Idealny dla każdego, kto chce skanować radio i oferuje możliwość słuchania amerykańskich FM Militarne Satelity. To powiedział, że będziesz potrzebował adaptera i anteny wiązki dla najlepszych wyników. Podręcznik mówi, że moc TX 5w lub 1w i choć jest prawdziwa, uważam, że pojemność akumulatora wynosi 7,98w, co oznacza, że ta cyfra 8w pochodzi z V x A = W. Bez wątpienia kwestia tłumaczenia, która mówi, że jest to większa pojemność niż inne radia dla jego wielkości fizycznej. Ogólna ocena nie spodziewają się księżyca, ale mimo to wartość dla pieniędzy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    very good product...RX/TX is 👍👍...i use external antena and it still received signal...no deaf channel, unfortunately it came without 200-260 MHz antena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Przybył i wydaje się, że działa jednak nie byłem w stanie usłyszeć jeszcze brazylijscy piraci ;) Jest to dość ciężkie 270g+ i moc transmisji mówi się, że 5w w instrukcji. Nie mogę jeszcze tego przetestować na dalekim zasięgu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Another great Baofeng radio, 3 bands checked, all working. 8W are in reality about 5w, but that' s enough

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Dobra cena. Przetestuję ją

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Produkt jest w porządku. Jedyną wadą jest ładowarka. Musiał być bardziej nowoczesny, aby załadować USB, dlatego nazywam to regularnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 335
    • Ft14 697
    • Ft11 141
    • Ft5 569
    • Ft12 452
    • Ft10 813
    • Ft18 168
    • Ft10 813
    • Ft13 235
    • Ft10 174