Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1330)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1330)
    • 5 Star(1281)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2020

    Bardzo mały aparat, przyznaję, że byłem zaskoczony, widząc rozmiar jego rsrrrs, jednak jego budowa poprzez podniesienie go w ręce jest naprawdę bardzo dobra i wygodna. To samo przyszło bez adaptera do gniazdek w brazylijskim standardzie, który sklep wysyła jako prezent, ktoś z poczty naruszył plastikowe opakowanie i wyniósł towar. Dodatkowo, sprzęt jest doskonały, nauczę się w nim mecher i bardzo go wykorzystam. Banggood gratuluje dostawy, na pewno kupię więcej rzeczy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Przekazuje i odbiera częstotliwość, jak podano. Czysty głośnik, ładna klawiatura. Jak na razie czas pracy na baterii wydaje się dobry, dał pełny ładunek przy odbiorze, zaprogramowany w kilku powtarzających się.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Doskonałe urządzenie i jakość, mały, bateria dobrze działa, najlepszy koszt... Uważam, że jest to najlepsza korzyść kosztowa Baofeng, nie pochodzi z kabla programowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Doskonały produkt, jestem bardzo szczęśliwy. Radio czuje dobrą jakość. Testowałem jego działanie do 3 km. Są to elementy, które blokują wizję i mogą transmitować i odbierać. Polecam kupić kabel USB, aby go programować z komputera, jest bardzo wygodny i można stracić modyfikację innych sekcji, które nie są w menu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Ładne małe i trwałe radio dwupasmowe. Zalecam kupno. Dostawa była 4 dni po zamówieniu z magazynu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Ładne, małe i trwałe radio podręczne Vhf Uhf. Dostarczone po 2-3 dniach z magazynu Cz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Po rozkazie przybyło w ciągu 72 godzin. Radio ma świetne zakończenie i działa dobrze. Opakowanie było ładnie zrobione. Pudełko zawierało adapter wtyczki euro, co jest dla mnie koniecznością. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Uważaj na szufladę (w pakiecie jest USA) nie kupuj redukcji jak ja. W przeciwnym razie maksymalna satysfakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Cóż, prawda przyszła do mnie wcześniej niż planowałem i włączyłem ją i jeśli zadziała na czas, spróbujemy. Polecam ich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Zamówienie przyszło, skrzynka jest poważnie uszkodzona, ale radio jest nietknięte i działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 015
    • Ft9 685
    • Ft16 648
    • Ft3 142
    • Ft3 142
    • Ft23 075
    • Ft15 031
    • Ft5 749
    • Ft10 896
    • Ft2 443
    • Ft10 593
    • Ft9 987
    • Ft10 896
    • Ft9 987
    • Ft10 593
    • Ft5 749
    • Ft22 703
    • Ft15 879