Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1380)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1380)
    • 5 Star(1331)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    Doskonałe urządzenie i jakość, mały, bateria dobrze działa, najlepszy koszt... Uważam, że jest to najlepsza korzyść kosztowa Baofeng, nie pochodzi z kabla programowania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Ładne małe i trwałe radio dwupasmowe. Zalecam kupno. Dostawa była 4 dni po zamówieniu z magazynu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Po rozkazie przybyło w ciągu 72 godzin. Radio ma świetne zakończenie i działa dobrze. Opakowanie było ładnie zrobione. Pudełko zawierało adapter wtyczki euro, co jest dla mnie koniecznością. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Bardzo dobrze, bardzo dobrze! Słyszę radio FM również codziennie w tym radiu, wystarczy umieścić numer częstotliwości i złapać doskonale!!! /Uwielbiam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Ładne, małe i trwałe radio podręczne Vhf Uhf. Dostarczone po 2-3 dniach z magazynu Cz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Idealna jak zawsze. Pierwsza dostawa była bardziej elastyczna, ale też odpowiednia. Program Chirp może go dobrze skonfigurować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Uważaj na szufladę (w pakiecie jest USA) nie kupuj redukcji jak ja. W przeciwnym razie maksymalna satysfakcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Cóż, prawda przyszła do mnie wcześniej niż planowałem i włączyłem ją i jeśli zadziała na czas, spróbujemy. Polecam ich

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Świetnie, działają tak jak powinny!!! 🧐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Wszystko jest ok. Bardzo szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.39
    • US$19.62
    • US$61.20
    • US$16.99
    • US$55.43
    • US$21.93
    • US$126.49
    • US$53.12
    • US$86.61
    • US$34.99
    • US$36.99
    • US$112.35
    • US$96.99
    • US$49.99
    • US$55.63
    • US$77.37
    • US$36.66
    • US$55.99