Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    A szállítási logisztika csúcs a Banggood-nál 2 hét alatt megérkezett és futárszolgálat hozta. A kábel tökéletesen működik. A Baofeng UV-5R programozása Chirp-el történt fennakadás nélkül Windows 10-en.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Dostarczone wystarczająco szybko. Kupiłem go w поштомате Mgła Ekspres. Sprawdzę w moim UV82 i się podpiszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    comprado para programar os 2 baofeng UV-5R que comprei também na bangood. funciona bem mas é preciso conhecimento de informática para meter a funcionar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Wyjątkowy produkt. W pełni zgodne z moimi oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Produkt jest dobrze zapakowany, wygląd i wykonanie są jak napisane i pokazywane. Działa dobrze i prawidłowo z moim Baofeng UV5R

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Przybyli dobrze paczka, sprawdzi to później :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Jeśli masz radio Baofeng, to zdecydowanie potrzebujesz tego do zaprogramowania kanałów w radiu. Przed użyciem tego kabla należy zapoznać się z sterownikami systemu, które są wymagane do prawidłowego funkcjonowania tego kabla na komputerze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Szybka wysyłka Autentyczny i wysokiej jakości kabel programowania Dostateczna długość kabla Niska cena, warta każdego dolara

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    jest to, co to jest w dobrej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Ok, bardzo specjalny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 532
    • Ft10 891
    • Ft78 503
    • Ft9 610
    • Ft67 928
    • Ft11 212
    • Ft10 251
    • Ft19 242
    • Ft5 444
    • Ft24 670
    • Ft22 107
    • Ft60 523
    • Ft19 610
    • Ft11 212
    • Ft24 350
    • Ft12 494
    • Ft5 765
    • Ft4 066