Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/03/2022

    Jestem bardzo zadowolony, Polecam go wszystkim! Pięknie wykonany, laptop 15.6 MSI idealnie pasuje. Opakowanie było również dobre, dotarło nieuszkodzone. Ustawienie kodu numerowego było łatwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Gracias, llego antes de lo esperado, excelente producto,elegante y resistente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Doskonały bardzo ładny produkt dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Świetny produkt.. Jak w reklamie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Ładny, solidny futerał na laptopa. Zapewnia doskonałą ochronę i ma kilka kieszeni na zorganizowanie rzeczy. Zawiera mniej niż miałem nadzieję, ale rozmiar jest zgodny z pomiarami podanymi w reklamach, więc to moja wina, że nie sprawdziłem dokładniej. Kawałek, który siedzi na plecach jest ładnie wyściełany, co sprawia, że jest wygodny do przenoszenia. Paski mają przyzwoitą długość regulacji, co pozwala na osobisty komfort, aby był napięty lub luźny. Myślałem, że sprawa może się łatwo zarysować, ale tak nie jest, więc to dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Całkiem mały w porównaniu z tym, czego się spodziewałem. Idealny do przenoszenia laptopa i innych akcesoriów, takich jak ładowarka, okablowanie, słuchawki. Jeśli potrzebujesz przechować inne urządzenia lub książki... Zostaw to i znajdź coś większego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Solidny produkt. nie więcej miejsca po załadunku laptopa i wszystko, ale również mój laptop nie jest mały rodzaj biura. Może to być sen z komputerem,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Idealny produkt zgodnie z opisem, ale trwało to 3 tygodnie od zamówienia do przyjazdu. Ale my wiedzieliśmy, że to się stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Tak jak obiecałem, poproś o nieposiadanie miejsca do noszenia butelki z wodą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    EEKELLENT PRODOTT!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$16.16
    • US$115.49
    • US$62.36
    • US$25.99
    • US$38.10
    • US$68.13
    • US$26.55
    • US$42.72
    • US$93.54
    • US$57.74
    • US$16.16
    • US$11.55
    • US$12.69
    • US$13.99
    • US$114.33
    • US$46.81
    • US$29.89