Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/06/2021

    É a segunda bolsa desse estilo que eu compro e ela é ótima para o dia a dia. Ideal pra quem transporta pouca coisa. Só faltou a trava de segurança, item que vem em outras bolsas similares.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    To bardzo dobry materiał i wykończenie Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Bardzo dobra jakość, silny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2020

    Doskonała jakość materiałów! Elegancki projekt, szybka misja.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2020

    Jakość produktu!Bardzo zadowolony, dużo przestrzeni zip's są w porządku nic negatywnego gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JCOVIP4
    ES
    18/04/2020

    Bardzo przydatne i z bardzo dobrym wykończeniem. Bardzo się z tego cieszę! Jest idealny do mojego aparatu Sony RX10 i wszystkich dodatków. Dobra cena. 100% polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • xjr1200
    CH
    16/07/2021

    Doskonały! Ma bardzo dobre wykonanie i dzięki różnym przedziałom jak opisano, to jest również super praktyczne! Mogę tylko polecić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Galeria!!! Bardzo warto tylko kupić na stronie BANGGOOOD, bardzo szybka dostawa, Byłem zaskoczony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 971
    • Ft21 500
    • Ft7 643
    • Ft4 751
    • Ft38 230
    • Ft21 833
    • Ft6 646
    • Ft7 896
    • Ft6 909
    • Ft6 909
    • Ft6 313
    • Ft13 295
    • Ft9 638
    • Ft6 141
    • Ft6 141
    • Ft23 602
    • Ft8 292
    • Ft9 595