Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(206)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(206)
    • 5 Star(183)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Jednym słowem: bardzo dobrze, 🌟🌟🌟🌟🌟 Czas wysyłki: 14 dni Opakowanie: torebka pomarańczowa, pudełko produktu. Charakterystyka: Jak podano w opisie, - Kliknij sensację: Doskonałe, czuje i słucha bardzo dobrze. - Miękkie klucze do dotykania i wykresy mnie ucieszyły. - Połączenie i kompatybilność: Włączyć i używać na Windows 10 szybko i łatwo: wszystko OK. - LED Lights: Spełnia się zgodnie z tym, co wskazuje, chciałbym, aby były zaprogramowane, ale to jest cienka plama, w przeciwnym razie wzory światła fabrycznego idą bardzo dobrze. Trwałość: Czas pokaże, mam nadzieję, że to wystarczy. Krótko mówiąc spełnia i dla jakości konstrukcji klawiatury idzie bardzo dobrze. Nie korzystałem z obsługi klienta (nie było to konieczne).

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Uwielbiam tę klawiaturę! Dźwięk, który wydaje jest bardzo satysfakcjonujący i różne opcje oświetlenia są dużym plusem, nie ma stojaki z tyłu, aby go podpierać. Kocham to kochać

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Klawisze są super lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Klawiatura jest dobra, ale konstrukcja nie jest niesamowita, ma dobre i zdejmowane przełączniki, które wyglądają jak te z otemu i ma kilka osób odzyskuje podwójne kliknięcie i luźny przełącznik po kilku tygodniach użytkowania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Przybył bardzo szybko, około dwóch tygodni. Bardzo dobrze zapakowana i działa prawidłowo. Nie zostałem oskarżony.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Produkt dotarł w dobrym stanie, został wysłany w 11 dni do Maroka (bardzo szybko), klawiatura jest dobra, wszystkie klawisze są w porządku i brzmi bardzo ładnie podczas pisania, Światła LED są dość silne, tak jak je lubię, Nie mogę się doczekać, aby go użyć, ponieważ jest to moja pierwsza klawiatura mechaniczna!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Dobry klawisz dla startera, wszystko działa dobrze, ale Keykaps się chwieje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Materiały są nieco słabe, ale za cenę są w porządku, przełączniki są ogólne, super szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Bardzo miło, bardzo dobrze się czuje kliknięcie, kolory są ładne i dotarły na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Tastiera qualità-prezzo ottima. Switch: Funzione di Hot-Swap ma un po' duri e macchinosi da rimuovere, marca: MS&EZ blue del tipo "clicky" a 3 pin. keycaps: a vista cheap ma restituiscono un feel qualità prezzo accettabile. LED: ogni riga della tastiera ha una sola tonalità di colore e in totale la tastiera ha 6 colori differenti non modificabili. sono presenti 9 effetti di luce differenti e nessuno di questi permette lo spegnimento totale dei led. La sto usando da qualche giorno e fa il suo lavoro egregiamente. spedizione verso l'italia in meno di 1 settimana! ottimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$57.99
    • US$61.99
    • US$49.99
    • US$69.99
    • US$39.99
    • US$12.99
    • US$77.99
    • US$78.99
    • US$58.99
    • US$49.99