Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(201)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(201)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Jednym słowem: bardzo dobrze, 🌟🌟🌟🌟🌟 Czas wysyłki: 14 dni Opakowanie: torebka pomarańczowa, pudełko produktu. Charakterystyka: Jak podano w opisie, - Kliknij sensację: Doskonałe, czuje i słucha bardzo dobrze. - Miękkie klucze do dotykania i wykresy mnie ucieszyły. - Połączenie i kompatybilność: Włączyć i używać na Windows 10 szybko i łatwo: wszystko OK. - LED Lights: Spełnia się zgodnie z tym, co wskazuje, chciałbym, aby były zaprogramowane, ale to jest cienka plama, w przeciwnym razie wzory światła fabrycznego idą bardzo dobrze. Trwałość: Czas pokaże, mam nadzieję, że to wystarczy. Krótko mówiąc spełnia i dla jakości konstrukcji klawiatury idzie bardzo dobrze. Nie korzystałem z obsługi klienta (nie było to konieczne).

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Produkt dotarł w dobrym stanie, został wysłany w 11 dni do Maroka (bardzo szybko), klawiatura jest dobra, wszystkie klawisze są w porządku i brzmi bardzo ładnie podczas pisania, Światła LED są dość silne, tak jak je lubię, Nie mogę się doczekać, aby go użyć, ponieważ jest to moja pierwsza klawiatura mechaniczna!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    I got it for a very cheap price so I can't complain for anything but if I have to be picky, I would say caps (not switches) are too woobly and plastic housing have more cheap feel and look than better quality brands. Switches are blue ( HJ brand ) so they have cliky noise and feel. And box could be more sturdied because it feels soft and it got some light punctures during transport.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2022

    Podoba mi się ten dźwięk klikania. Dioda LED jest bardzo satysfakcjonująca. Bardzo ładna klawiatura w tej cenie. Zdecydowanie dobre dla początkujących, którzy włażą do klawiatur mechanicznych. Ma niebieskie włączniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Klawiatura jest dobra, ale konstrukcja nie jest niesamowita, ma dobre i zdejmowane przełączniki, które wyglądają jak te z otemu i ma kilka osób odzyskuje podwójne kliknięcie i luźny przełącznik po kilku tygodniach użytkowania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Ta klawiatura jest niesamowita za swoją cenę! Ma niebieskie przełączniki i ładnie wyglądające klawisze. Pomimo swojego wyglądu, jakość klawisza może być nieco lepsza. Jednak, za cenę, klawiatura rządzi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Bardzo miło, bardzo dobrze się czuje kliknięcie, kolory są ładne i dotarły na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Muito bom o Teclado chegou antes do prazo previsto em perfeitas condições tem alguns botões trocados, mas deve ser a configuração, afinal de contas o produto é da China então eles não usam as mesmas Teclas que no Brasil né (eu acho pelo menos kkkkk)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Bardzo szybka dostawa poniżej 1 tygodnia. Mechaniczna klawiatura ma dobre wyczucie dotykowe, w przeciwieństwie do optycznych. Dźwięk pisania nie jest zbyt głośny, ale może zdenerwować niektórych ludzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Przyszedł trochę późno 2 dni, aby być dokładnym, ale ogólnie naprawdę ładny, solidna klawiatura

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$52.99
    • US$52.99
    • US$49.99
    • US$58.99
    • US$46.99
    • US$56.99
    • US$46.99
    • US$62.99
    • US$58.99
    • US$95.99