Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(202)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(202)
    • 5 Star(192)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2021

    Mam element, zajęło mi trochę czasu, aby zrozumieć, jak go obsługiwać, działa dobrze, trzeba wyłączyć brzęczenie i sygnał w funkcji, ponieważ są zbyt denerwujące

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Zamówiona w dniu 28/11/2020 r. i otrzymana w dniu 07/12/2020 r. Szybka dyspozytorka. Cztery gwiazdki, ponieważ opakowanie było naprawdę przeciętne: zwykły karton dość cienki bez pokrywki, wszystko zapakowane w celofan, a potem plastikowe opakowanie, aby owinąć całość. Nawet nie owijaj bąbelkami! Za jakiś czas ponownie ocenię, czy to działa dobrze, z perspektywy czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Świetny produkt, działa jak w reklamie. Świetnie, że można go używać jako źródła zasilania, a nie tylko ładowarki. Świetnie również, że można go przymocować do akumulatora samochodowego, gdy jest na drodze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Dobry produkt zgodnie z opisem.Może ładować baterie lihv bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Wygląda dobrze, jeszcze nie próbowałem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Działa idealnie... Kupiłem oryginalne B6 imax Skyrc i nie działa dobrze... Bangood Nie odpowiedziałeś jeszcze na mój e-mail... Nie mogę poczekać, zamówiłem ten, który świetnie się komponuje...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Wielkie... wiele funkcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dobrze, proste dostosowanie. Proszę nie naciskać płyty ładowania balansu, już go trochę wgniotłem 😬

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Fast delivery - EU Priority Line

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Cheap and comfortable, I'm using it to charge 6s lipos for FPV drones and it's working great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 050
    • Ft2 818
    • Ft3 829
    • Ft14 041
    • Ft4 210
    • Ft2 134
    • Ft5 639
    • Ft6 695
    • Ft24 116
    • Ft9 461
    • Ft3 019
    • Ft24 116
    • Ft10 222
    • Ft2 818
    • Ft11 528
    • Ft36 634
    • Ft36 329
    • Ft7 486