Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(212)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(212)
    • 5 Star(199)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/03/2021

    Mam element, zajęło mi trochę czasu, aby zrozumieć, jak go obsługiwać, działa dobrze, trzeba wyłączyć brzęczenie i sygnał w funkcji, ponieważ są zbyt denerwujące

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Zamówiona w dniu 28/11/2020 r. i otrzymana w dniu 07/12/2020 r. Szybka dyspozytorka. Cztery gwiazdki, ponieważ opakowanie było naprawdę przeciętne: zwykły karton dość cienki bez pokrywki, wszystko zapakowane w celofan, a potem plastikowe opakowanie, aby owinąć całość. Nawet nie owijaj bąbelkami! Za jakiś czas ponownie ocenię, czy to działa dobrze, z perspektywy czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Świetny produkt, działa jak w reklamie. Świetnie, że można go używać jako źródła zasilania, a nie tylko ładowarki. Świetnie również, że można go przymocować do akumulatora samochodowego, gdy jest na drodze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Wygląda dobrze, jeszcze nie próbowałem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Działa idealnie... Kupiłem oryginalne B6 imax Skyrc i nie działa dobrze... Bangood Nie odpowiedziałeś jeszcze na mój e-mail... Nie mogę poczekać, zamówiłem ten, który świetnie się komponuje...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Wielkie... wiele funkcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dobrze, proste dostosowanie. Proszę nie naciskać płyty ładowania balansu, już go trochę wgniotłem 😬

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Doskonale ładowany dowolną baterię w rekordowym czasie i ma o wiele więcej funkcji niż normalny b6

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Fast delivery - EU Priority Line

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Cheap and comfortable, I'm using it to charge 6s lipos for FPV drones and it's working great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 831
    • Ft6 303
    • Ft9 955
    • Ft8 431
    • Ft8 046
    • Ft16 261
    • Ft3 432
    • Ft41 784
    • Ft10 950
    • Ft25 592
    • Ft18 253
    • Ft10 220
    • Ft34 501
    • Ft24 533
    • Ft71 306
    • Ft11 395
    • Ft45 140
    • Ft2 669