Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    Szybka dostawa - 3 tygodnie. Produkt jest zgodny z opisem. Szybkie i łatwe połączenie z bluetooth. Dobra widoczność na wyświetlaczu. Dobry dźwięk dla rozmiaru produktu. Jedna uwaga - nie działa dobrze w trybie radiowym (ale prawdopodobnie zależy to od regionalnych nadajników!). W przypadku zapłaconej ceny produkt jest bez uwag. polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Kupiłem to urządzenie ze względu na USB C i posiada slot kart TF. Ciężko odczytać Buttons. Aby wyłączyć Kliknij należy być w trybie zegarowym. Cena była OK, ale następna wersja powinna mieć lepsze przyciski do czytania.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    El producto es bueno, el audio acorde al tamaño, por el más que bien, llegó dentro del tiempo indicado, a veces al presionar los botones se cruzan las funciones, en mi caso el botón de la segunda alarma no funciona del todo, llegó el día de hoy así que estaré probando. La caja llegó con un detalle, pero el producto en buenas condiciones.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    It works flawlessly. It has a great sound for an alarm clock. The numbers are perfectly visible. If you want a simple alarm clock, this is the way! Oh, it has FM and bluetooth modes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Muito bom, gostei. Deu um pouco de trabalho para configurar pois o manual é em inglês e chinês, mas usando o Google tradutor deu certo. Tem um bom audio, principalmente no Bluetooth, o som distorce no máximo é difícil ouvir pois fica muito alto, porém no volume médio o audio é bem agradavel, não testei com cartão de memória. Gostei muito, recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Chciałbym jeszcze raz podziękować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Znakomity, profesjonalny sprzedawca! Bardzo szybka wysyłka! (pol.). Bardzo dobry produkt! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Naprawdę miła i kompaktowa maszyna. Wyświetlacz jest również dobry. Jedna rzecz, którą przegapiłem na tym to 3,5 mm jack, co może być dobrą opcją, ale i tak mi się podobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Jakość jest doskonała Wydajność dźwięku dobra Łączność Bluetooth jest również wspaniała Bateria zapasowa 1800mah bardzo dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Bardzo elegancko, pięknie pasuje do tego miejsca. Jego mówca jest miłą niespodzianką. Cyfry są czyste. Ładnie to skonstruował.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 019
    • Ft5 831
    • Ft17 045
    • Ft12 758
    • Ft7 290
    • Ft19 887
    • Ft6 532
    • Ft6 627
    • Ft26 251
    • Ft26 201
    • Ft33 462
    • Ft11 678
    • Ft232 045
    • Ft9 468
    • Ft26 517
    • Ft8 710
    • Ft29 358
    • Ft3 785