Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2021

    Dobra mydelniczka, jeden schemat, ale pianka nalewa się wystarczająco dużo jak na rękę dorosłego mężczyzny. Buck 400 ml. Akum tono trzyma 35 dni. Dobrze, że polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Produkt wysokiej jakości, dotarł szybciej niż kosztorysu, jest bez wad z transportu, działa dobrze, daje płyn około 5s, co wydaje się dużo ... Ale używam go jako takiego. Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2022

    dobrze zapakowany, przybył na czas, ładowanie za pomocą kabla USB, łatwe do dodania mydło, świetne urządzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    W porządku, produkt jest nienaganny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Products received with no damage and super fast delivery. They work as I expected dispensing automatic soap. One is in my children bathroom and the other one in my bathroom. Thanks BG!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Super dozownik dozownika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    To trwało chwilę zanim Banggood wypłynął, ale po tym, jak został wysłany, dostawa była dość szybka. Przedmiot dotarł cały i zdrowy, pudełko trochę zagięte, ale nie ma problemu. Ładowanie baterii zajęło kilka godzin. Dostarczona tabletka antybakteryjna jest bardzo trudna do rozpuszczenia w wodzie, ale wytwarza porządną piankę. Silnik jest dość głośny w porównaniu do innych dozowników, które mam lub miałem. Przycisk włączania jest dość trudny, to wymaga Trochę czasu, żeby zrozumieć, jak włączyć jednostkę. Mam nadzieję, że bateria wytrzyma długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dostarczone bardzo szybko, nie ma problemu. Jakość jest dobra, ale więcej bym jej nie kupił, projekt na zdjęciu i w rzeczywistości jest inny, a w łazience jest trochę szorstki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Wysłane 31/1, dostarczone 8/2 Dozownik robi dokładnie to, do czego jest stworzony!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    SPOKOJNÝ- ZAPLATENÉ RÝCHLE DORUČIE TAKŽE FAKT RÝCHLE DORUČE CCA 14DNÍ DOBRZE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$16.99
    • US$23.09
    • US$20.47
    • US$36.95
    • US$25.16
    • US$66.98
    • US$33.34
    • US$25.54
    • US$14.94