Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2022

    składane przez przycisk i złożone przez przycisk, nie całkowicie kaneno, i sam materiał, latarka jest tak, po prostu ładny dodatek. Zasilany bateriami LR44 x 3szt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Jestem taki szczęśliwy, dostałem paczkę dzisiaj...kocham to bardzo.. dobrej jakości 👌 produkt..Jestem taki szczęśliwy, dzięki banggood.😘😍🥰👌👍👌🤞

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Excellent robust umbrella... The ribs are of great quality. It opens and shuts off automatically..comes with a led torch as well... Very good design... Great seller

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Wspaniała, odporna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Brakuje baterii i nie wiadomo, jaki rodzaj baterii należy umieścić.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Bom produto!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Podoba mi się to, ale światło się nie zapala.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Viene fornito senza batteria e non esiste nessuna descrizione di che tipo essa sia, visto che è un formato particolare, cioè no AA ne AAA. Ho chiesto all'assistenza ma mi dicono che basta schiacciare il pulsante in basso per accendere la luce, senza spiegarmi come si accende una luce senza la batteria, forse è una nuova tecnica che io ancora non conosco.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    il pacco non è mai stato consegnato anche se risulta che c'è stato un tentativo di consegna ma non è così ed è stato rispedito al mittente e al momento non ho avuto nessun rimborso

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Dostałem towar w kolejności i jestem bardzo zadowolony z produktu. Po rozpakowaniu i wypróbowaniu parasola, miałem problem z komponowaniem go do oryginalnego kształtu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$20.99
    • US$17.99
    • US$19.59
    • US$35.79
    • US$28.99
    • US$20.99
    • US$29.99
    • US$11.04
    • US$10.19
    • US$13.99