Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2021

    Produkty dotarły w doskonałym stanie, dobre opakowanie z dużą ochroną jest zauważalne, że Bangood Provedor dba bardzo dobrze o klienta,,,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Knuling daje dobry chwyt. Wewnętrzne wyglądają solidnie. Poncz czasami przeskakuje i można go wzmocnić poprzez zastąpienie mocniejszych sprężyn.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Bardzo dobra jakość i doskonałe wykończenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Szkoda, myślałem, że to narzędzie zastąpi czubek i młotek, ale nie, ślad jest bardzo mały i płytki, dobry dla lasów o powierzchni 2 ale co do średnicy powyżej wątpię, że las na nim kłuje Jeśli chodzi o zmianę końcówki, konieczne jest powtórzenie kilku razy tak, aby efekt młotka działa W przeciwnym razie paczka przybyła szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Element wygląda dobrze, solidnie i dobrze zaprojektowany z dobrych materiałów. Jest przydatny w pracy z nim, projekt jest bardzo solidny, polecam zakup. O wysyłce: Naprawdę nie rozumiem, dlaczego Banggood nie dostarcza do mojego domu? Moje ostatnie trzy przesyłki dotarły do stacji paliw w pobliżu (rodzaj punktu dystrybucji pakietów) zamiast mojego adresu. Zapłaciłem za transport (nie był on za darmo) i nie znalazłem żadnej rady, by tak się stało. Rodzaj serii rozczarowań...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    товар получил сегодня. очень быстрая доставка. качество товара отличное. большое спасибо за ваш труд.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Jest bardziej przydatna niż te stałe. Można mieć marżę bez młotka lub czegoś podobnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Dostarczone bez żadnych uszkodzeń i szybko się dostać. Nie przetestowałem jeszcze produktu. Z wyglądu i analizy wydaje się być dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Ciężki w dłoni i czuje się świetnie. Wiosenne ciężary są bardzo ciężkie, ale daje dobre działanie uderzeniowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 462
    • Ft7 190
    • Ft6 813
    • Ft10 600
    • Ft3 026
    • Ft6 643
    • Ft3 403
    • Ft7 571
    • Ft7 190
    • Ft3 403
    • Ft2 269
    • Ft7 948
    • Ft2 862
    • Ft6 813
    • Ft5 675
    • Ft6 056
    • Ft3 026
    • Ft5 571