Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(117)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(117)
    • 5 Star(104)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/12/2020

    Przybył bardzo dobry i przed terminem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    face ao tipo de material a embalagem não era a mais adequada, mas vem sem nenhum dano, estafeta ctt 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    To przyszło do mnie z potłuczonym szkłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    La maschera e arrivata oggi 11-12-19 la devo ora provarla ma da come la vedo e un'ottima maschera solo che e arrivata la piastrina arancione con i piolini rotti non e un problema metterò 2 viti non mi aspettavo che potesse arrivare cosi presto si ringrazia augurando un felice Santo Natale a tutti voi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Dostałem paczkę po 5 tygodniach. Zajęło to jednak dużo czasu przez linię priorytetową. Produkt odpowiada opisowi, zamierzam go przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Paczka jest dobra i wystarczająco ochronna. Maska przybyła bez uszkodzeń

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2020

    Witam serdecznie. Maska dotarła w wyznaczonym czasie. Wszystko jest ok zgodnie z opisem. Polecam. Bardzo dobry produkt jak za takie pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2019

    Llegó quebrada por el mal empaquetado, el envío fue rápido, el casco me gusta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Brak dobrej paczki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2019

    Produto chegou em perfeito estado demorou o envio talvez por ser data natalina ja montei e estou no aguardo da máquina de solda para testar a máscara.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 163
    • Ft14 488
    • Ft12 823
    • Ft19 422
    • Ft5 337
    • Ft4 625
    • Ft27 746
    • Ft28 486
    • Ft2 547
    • Ft7 832
    • Ft11 646
    • Ft3 558
    • Ft11 646
    • Ft3 993
    • Ft3 558
    • Ft12 330
    • Ft5 337
    • Ft12 817