Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2022

    E' arrivato a destinazione in 10 Giorni. Complimenti !!! Il prodotto che aspettavo si presenta molto bene, confezione originale di fabbrica AUTEL. Ora devo fare il primo test. Ho tradotto le istruzioni perché nella confezione solo inglese e cinese. Spero che in Italia sia riconosciuta la garanzia. Ora tutti in volo! It arrived at its destination in 10 days. Congratulations !!! The product I was expecting looks very good, original AUTEL factory packaging. Now I have to take the first test. I translated the instructions because in the package only English and Chinese. I hope that the guarantee is recognized in Italy. Now all in flight!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Szybkie zamówienie w Grecji, bardzo dobre opakowanie. Szybka obsługa, otworzyłem paczkę, wszystko jest w porządku! Polecam zakup drona Autel Nano Plus!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Dziękuję, nie ma sprawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Przybyli szybko. Pakowanie jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Ottimo servizio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Wszystko idealne, zamówienie przybyło w wskazanym dniu, w przypadku braku możliwości latania nim ze względu na złą pogodę, na opakowaniu powinno być lepiej chronione, ponieważ tylko plastikowe opakowanie drona jest niewystarczające i więcej dla drona tej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Drone stupendo che produce filmati e foto di grandissima qualità. Ottima manovrabilità e affidabilità. Una spanna sopra tutti i concorrenti attualmente in commercio sotto i 250 g

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Absolutnie idealne! dostarczane do niemieckiego w ciągu 9 dni! Zamówienie odbyło się 5 stycznia. Obiecany termin dostawy 15 stycznia do 21 stycznia. Dostarczone 14 stycznia! Absolutnie godne polecenia. To jest po prostu banggood ocena w tej chwili. Produkt nie został jeszcze przetestowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Doskonały produkt, bardzo lubiany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Great 4k Videos, clear and crisp. Arrived from China without hazzles

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$83.99
    • US$159.99
    • US$359.99
    • US$129.99
    • US$79.99
    • US$224.99
    • US$149.99
    • US$149.99
    • US$249.99
    • US$149.99
    • US$42.99
    • US$29.99
    • US$264.49
    • US$46.99
    • US$35.99
    • US$92.99
    • US$429.00
    • US$89.99