Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2021

    Zamówione rękawice moto dotarły kurierem 21. 20.2021, tj. 4 dni od daty zamówienia. Szybkość dostawy i bez dodatkowych opłat celnych i VAT za jednostkę. Jakość dość dobra w tej cenie i rozmiarze L me siedział po prostu dobrze, próbował kontroli dotykowej na telefonie bez żadnych problemów, materiał ochraniacze na nadgarstek są solidne. Przetestuję go na motorze, kiedy będzie cieplej. Ogólna satysfakcja, polecam wszystkim motocyklistom Ltd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Dostałem je pocztą. Podoba mi się transport. Powiedział mi, kiedy byli na zewnątrz. Podoba mi się, że te rękawiczki wyglądają jak na zdjęciach z reklam. Jestem z Kanady i mam rękawice XL, więc są trochę ciasne, mając nadzieję, że się złamią. Ale ogólnie jestem szczęśliwy. P.S. Jestem gruby i 1,80 m2, stąd ich obcisłe :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    I ordered size L, it fits in the hand, the material is good, it's comfortable to wear, to touch the cellphone screen, the responsiveness is a little, although it's a bit difficult to take screenshots with 3 fingers

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Produkt przybył, jakość jest dobra, ale nie jestem pewien co do funkcji wodoodpornej, nie próbowałem go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    /Szybko i szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Najlepsza para rękawic, jaką kupiłem od jakiegoś czasu. Idealny do jazdy konnej, strzelania, jazdy i utrzymywania rąk w ciepłym i suchym. Dwa paski sprawiają, że rękawica jest bardzo przytulna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Komfortowe i ciepłe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    gants livrés sans encombres.A l'air de bonne qualité, à voir avec le temps.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Najlepsze rękawice do celów taktycznych i jeździeckich...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$6.81
    • US$19.62
    • US$16.16
    • US$23.09
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$83.99
    • US$10.34
    • US$15.00
    • US$12.69
    • US$18.39
    • US$16.16
    • US$47.34
    • US$15.00
    • US$12.69
    • US$74.74
    • US$45.99