Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2022

    Doskonała pompa, ma dwa złącza do zasilania AC lub DC. Może być stosowany zarówno z zapalniczki, jak i w domu z gniazdka, tylko to, co potrzebujesz, aby kupić adapter. Również pompa ma światło LED, co jest również istotne w ciemności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Super produkt, bardzo się z tego cieszę. Nie muszę jechać ze stacji na stację benzynową, żeby dmuchać powietrze w oponę. Położyłem ją na kierownicy, bo bałem się, bo co, jeśli mnie zawiedzie i nic takiego się nie stało? Nawet nie tyle powietrza co na stacji benzynowej. Kabel zapalniczki cygara jest wygodnie pozostawiony długi. Jeśli nie ma wystarczającej ilości światła, na urządzeniu znajduje się również praktyczna lampa. Po tym, jak włączę go do zaworu, wyświetlacz wyświetli bieżące ciśnienie. Użyj środkowego przycisku, aby zmienić jednostkę miary. Nastawiam żądane ciśnienie, a następnie włączam urządzenie. Budzi dość głośno, na początku się bałem. Kiedy osiągnie ustaloną wartość, zatrzymuje się. To świetnie, bo nie mogę tego przesadzić. Jest wyposażony w praktyczny pokrowiec do przenoszenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    W porządku, 220 kabel niestety wersja amerykańska, ale wszystko inne działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Szybka dostawa, bardzo ładne opakowanie. Jeszcze nie próbowałem, ale wygląda w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Audew AC/DC Przenośna cyfrowa pompa powietrza nadmuchiwana jest solidnym, dobrze wyglądającym urządzeniem, które spełnia wszystkie nasze potrzeby. Presja, którą chcesz osiągnąć dzięki temu, można ustawić z wyprzedzeniem. Cyfrowy wyświetlacz pokazuje nam to dobrze. Możesz wybrać między PSI, BAR lub kg / cm3. Jest na nim lampa, która ma całkiem dobre światło. Pakiet zawiera kilka różnych adapterów pompy i bezpieczników. Przegapiłem tylko jedną rzecz, a był to adapter UE, ta sama pompa obsługuje również 230V. Mogę tylko polecić produkt, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Dotarł w bardzo krótkim czasie: potwierdzam, że działa idealnie przy 220 woltach. Potrzebował adaptera, ponieważ wtyczka jest typu amerykańskiego (lub jak go zmieniłem)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Doskonały produkt, jest idealnie zapakowany. Jedynym minusem jest to, że gniazdo było w typie amerykańskim, a przycisk zasilania został wciśnięty, więc zostało całkowicie zakończone ładowanie. Chcę kupić europejski konwerter, który go naładuje i sprawdzi, czy działa. Dokończę moją recenzję w przyszłości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    It's an amazing products. works really well and i am really happy. Delivery happened on time. We are taking this along with our vehcile(s) as we run a charitable trust helping people going to remote places. This really helps. Would Highly Recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Jak na razie działa dobrze. Wtyczka kabla AC nie ściska Boga, a kabel odpada. Wyświetlacz ciśnienia nie jest niezawodny. Na mojej jednostce pokazuje 6 psi więcej niż powinno być. Wszystko to razem, dobry produkt. Dostawa szybciej niż oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Przybył w całości i na czas, trochę duży rozmiar, jak się spodziewano, nie próbowałem jeszcze i mam nadzieję, że spróbować jak najszybciej, jednak jestem zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$38.99
    • US$50.99
    • US$59.99
    • US$52.99
    • US$27.59
    • US$45.99
    • US$35.79
    • US$19.99
    • US$8.07
    • US$18.35