Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Według opisu miotła jest mocna i w dobrym stanie. Podziękuj sprzedawcy i lokalizacji za szybkość dostawy i polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • vint30
    RU
    16/12/2021

    Doskonały odkurzacz, kompaktowy, wygodny, z dobrą siłą ssania. Dobry zestaw, w którym znajduje się torba, dodatkowy filtr, zestaw węża i dyszy (szczotka i szczelina), ładowarka z drutem. Nie hałasuje, działa płynnie. Tylko długa podróż była opóźniona o 20 dni w Holandii, całkowity czas dostawy do regionu Moskwy z tego powodu wynosił 41 dni. Dlatego logistyka została oceniona dopiero na 4.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Ta mała rękojeść jest świetna! Był naładowany i użył go kilka razy i musiał jeszcze ładować. Filtr jest bardzo łatwy do usunięcia i czyszczenia. Siła ssania jest wielka. Jego lekka waga, łatwa do przenoszenia i użytkowania. Mocowanie węża jest trochę tanie, uważać, nie zginać okrągłe końce, ale wszystko inne jest dobrej jakości. Wysoce zalecane. Bardzo zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Świetnie, jest wyposażony w zapasowy filtr i futerał, aby zabrać go w dowolnym miejscu. Jest praktyczny i wygodny. Spróbowałem dzisiaj, jestem podekscytowany. Oczywiście nie ma mocy odkurzacza w myjniach samochodowych, ale robi swoje. Doskonały stosunek jakości do ceny, również żadnych kabli, które zostaną złapane. Wyjątkowy dla maszyny. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Świetna mała próżnia i naprawdę mocna - dużo złączy zbyt Dostawa do Wielkiej Brytanii - dzięki BG!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    very nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Świetny odkurzacz ręczny. Pudełko z walizką, ładowanie, dwie dysze, dwa filtry i instrukcja obsługi. Działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Odkurzacz jest stosunkowo silny, robi sporo hałasu, ale czuje jakość i dostajesz torbę i zapasowy filtr. gorąco!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dobry przedmiot i potężny.. Praktyczny i łatwy w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Wszystko w porządku, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.40
    • US$48.50
    • US$27.71
    • US$36.95
    • US$33.48
    • US$25.29
    • US$29.99
    • US$22.99
    • US$34.65
    • US$20.79
    • US$71.29
    • US$15.00
    • US$24.99
    • US$16.99
    • US$17.59
    • US$99.32
    • US$49.99
    • US$80.84