Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Według opisu miotła jest mocna i w dobrym stanie. Podziękuj sprzedawcy i lokalizacji za szybkość dostawy i polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • vint30
    RU
    16/12/2021

    Doskonały odkurzacz, kompaktowy, wygodny, z dobrą siłą ssania. Dobry zestaw, w którym znajduje się torba, dodatkowy filtr, zestaw węża i dyszy (szczotka i szczelina), ładowarka z drutem. Nie hałasuje, działa płynnie. Tylko długa podróż była opóźniona o 20 dni w Holandii, całkowity czas dostawy do regionu Moskwy z tego powodu wynosił 41 dni. Dlatego logistyka została oceniona dopiero na 4.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Ta mała rękojeść jest świetna! Był naładowany i użył go kilka razy i musiał jeszcze ładować. Filtr jest bardzo łatwy do usunięcia i czyszczenia. Siła ssania jest wielka. Jego lekka waga, łatwa do przenoszenia i użytkowania. Mocowanie węża jest trochę tanie, uważać, nie zginać okrągłe końce, ale wszystko inne jest dobrej jakości. Wysoce zalecane. Bardzo zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Świetnie, jest wyposażony w zapasowy filtr i futerał, aby zabrać go w dowolnym miejscu. Jest praktyczny i wygodny. Spróbowałem dzisiaj, jestem podekscytowany. Oczywiście nie ma mocy odkurzacza w myjniach samochodowych, ale robi swoje. Doskonały stosunek jakości do ceny, również żadnych kabli, które zostaną złapane. Wyjątkowy dla maszyny. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    Produkt dobrej jakości.Co do siły ssania,to jest akceptowalna ale szału nie ma. Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Świetna mała próżnia i naprawdę mocna - dużo złączy zbyt Dostawa do Wielkiej Brytanii - dzięki BG!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    very nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Świetny odkurzacz ręczny. Pudełko z walizką, ładowanie, dwie dysze, dwa filtry i instrukcja obsługi. Działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Wygląda wysokiej jakości produkt i wystarczająco dużo mocy, aby użyć go w moim samochodzie. Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Szybka wysyłka, pakowanie na zewnątrz. - Jeszcze nie przetestowano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$21.93
    • US$24.56
    • US$18.47
    • US$20.99
    • US$33.48
    • US$47.99
    • US$30.99
    • US$184.99
    • US$64.99
    • US$499.99
    • US$24.99
    • US$43.99
    • US$42.99
    • US$349.99
    • US$225.99
    • US$35.99
    • US$19.99