Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(190)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(190)
    • 5 Star(165)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(14)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2021

    Bardzo ciekawy miernik kątowy, który będzie przydatny w gospodarstwie. Może mierzyć kąt jednocześnie w dwóch płaszczyznach i pomaga wykonać oznaczenia z dwoma krzyżowymi laserami na końcach. Szczegóły w tym filmie https://youtu.be/2-_I2A5Km1M

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    🙂 mogę ci doradzić! Pamiętaj, aby przeczytać instrukcję, jest wyjaśniona funkcja tylko dwóch przycisków! Czołgam się w tandemie z HANMATEK LV1G zielony laser 😊💯

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Wszystkie prawidłowe i dostawy przed zaplanowaną, wydaje się działać dobrze, brakuje instrukcji w języku hiszpańskim, ale jest łatwy i intuicyjny w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Me gustó mucho el ajusto de ángulos es genial y preciso

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    To nie jest skomplikowane urządzenie. Bardzo dobra jakość. działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Nie ma za co. Wydaje się być dobrej jakości. Niezłe widowisko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Kompaktowy i bardzo wszechstronny poziom precyzyjny wysoce zalecany Jasność wyświetlacza jest również doskonała. Jeśli muszę znaleźć usterkę, to jest to kotwica magnetyczna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Bardzo ladna rzecz. Pochodzi z w pełni naładowaną baterią i kabel do ładowania USB-C. Działa łatwo z czytelną manualną. Szybka reakcja na ruch i laser jest bardzo jasna. Jestem bardzo zadowolony z tego i polecam go wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Kompaktowy rozmiar, prawie kieszonkowy i bardzo praktyczny, o doskonałej czytelności. Wykonuje dwa krzyże laserowe, jeden po jednej stronie i drugi po drugiej stronie, bardzo widoczne. Reaguje bardzo szybko na zmianę pozycji. Konstrukcja daje ideę solidności i precyzji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TedVIP1
    GB
    07/04/2022

    Wygląda świetnie i działa świetnie i dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$7.99
    • US$12.99
    • US$66.99
    • US$42.99
    • US$13.99
    • US$16.99
    • US$16.16
    • US$13.99
    • US$194.99