Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(204)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(204)
    • 5 Star(177)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(15)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/09/2021

    Bardzo ciekawy miernik kątowy, który będzie przydatny w gospodarstwie. Może mierzyć kąt jednocześnie w dwóch płaszczyznach i pomaga wykonać oznaczenia z dwoma krzyżowymi laserami na końcach. Szczegóły w tym filmie https://youtu.be/2-_I2A5Km1M

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    To bardzo przydatne narzędzie do zwykłych małych i średnich prac w domu i badań mających na celu renowację. Testowałem i na pierwszy rzut oka wydaje się działać całkiem dobrze, z dokładnym kątem pomiaru, nawet jeśli muszę przyznać, że aby uzyskać prawdziwą wartość, trzeba podjąć inną próbę. Może to tylko kwestia praktyki, ale to nie jest drugorzędny aspekt. Fakt, że jeśli projektuje 2 prostopadłe płaszczyzny, jest dobrze doceniany. Dobra jakość do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    🙂 mogę ci doradzić! Pamiętaj, aby przeczytać instrukcję, jest wyjaśniona funkcja tylko dwóch przycisków! Czołgam się w tandemie z HANMATEK LV1G zielony laser 😊💯

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Wszystkie prawidłowe i dostawy przed zaplanowaną, wydaje się działać dobrze, brakuje instrukcji w języku hiszpańskim, ale jest łatwy i intuicyjny w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Me gustó mucho el ajusto de ángulos es genial y preciso

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    To nie jest skomplikowane urządzenie. Bardzo dobra jakość. działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Nie ma za co. Wydaje się być dobrej jakości. Niezłe widowisko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2022

    Kompaktowy i bardzo wszechstronny poziom precyzyjny wysoce zalecany Jasność wyświetlacza jest również doskonała. Jeśli muszę znaleźć usterkę, to jest to kotwica magnetyczna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Bardzo ladna rzecz. Pochodzi z w pełni naładowaną baterią i kabel do ładowania USB-C. Działa łatwo z czytelną manualną. Szybka reakcja na ruch i laser jest bardzo jasna. Jestem bardzo zadowolony z tego i polecam go wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Kompaktowy rozmiar, prawie kieszonkowy i bardzo praktyczny, o doskonałej czytelności. Wykonuje dwa krzyże laserowe, jeden po jednej stronie i drugi po drugiej stronie, bardzo widoczne. Reaguje bardzo szybko na zmianę pozycji. Konstrukcja daje ideę solidności i precyzji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.99
    • US$59.99
    • US$13.99
    • US$14.99
    • US$57.99
    • US$11.99
    • US$66.99
    • US$7.99
    • US$13.99
    • US$18.99