Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    JakośćDoskonałe lekkie i ergonomiczne stopy o strukturze grzebieniowej Bardzo wygodna baza do użytku biznesowego Górny warkocz jest idealny ❤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Witam dzisiaj przybyłem buty bezpieczeństwa dotarły dobrze i szybko wyglądają ładnie i są wygodne.....idealne Aby iść, dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Jestem zadowolony z rzeczy i dostawy przed czasem polecam dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Przedmiot dotarł w idealnym stanie. Buty są bardzo lekkie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Faithful to its design. I'm abit worried of the outsole cause the grips are small. Wear & tear will play a lot on it. Also a let down in the insole. The liners are flimsy and not padded as of their older models.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Wszyscy moi faceci są zazdrośni! Za mniej niż 40 kanadyjskich dolarów, jest wyjątkowy! Ta para butów jest idealna. Jest bardzo lekki. To nie boli mnie w stopy. Jest to jeden z moich świetnych kupna, które polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Doskonały produkt, przewyższył moje oczekiwania we wszystkim, jakość, usługa, czas dostawy, na pewno zamówię je ponownie później w innym kolorze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Podoba mi się i bardzo mi się podoba teraz spróbuję i zobaczę jak długo to potrwa. Dzięki za opiekę, a najbardziej podoba mi się czas, który czekałem tylko 20 dni. Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Wszystko bardzo dobrze =PUNC = tylko niepewność ich przybycia, ponieważ nie podali mi numeru przewodnika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Bardzo dobrze, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 421
    • Ft79 125
    • Ft161 458
    • Ft65 937
    • Ft116 711
    • Ft49 452
    • Ft13 706
    • Ft105 501
    • Ft138 471
    • Ft56 046
    • Ft82 481
    • Ft29 670
    • Ft14 174
    • Ft8 899
    • Ft22 416
    • Ft53 468
    • Ft69 303
    • Ft3 623