Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2022

    Dobrze zapakowane i szybkie i łatwe w konfiguracji. Cięcia i grawerowanie dużo czystsze bez oparzeń i pozostałości. Nie podoba się nowa tarcza, ponieważ nie widać, co jest cięte, tylko światło lasera, zmodyfikuje oryginalną czerwoną tarczę. Nie mogłem od razu użyć zasilacza, ponieważ nie było w moim kraju. Nie martwię się o długi czas dostawy, jak zostałem ostrzeżony przez Banggood. Największym problemem był zasilacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Doskonały produkt bardzo dobrze zapakowany, pochodzi z wielu akcesoriów, w tym stoiska z gumą, tylko problem przyszedł z nami wtyczka, poprosiłem o wtyczkę eu, ale poza tym bezbłędne, dziękuję 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Arrived in time and good condition in a well packaged box. Easy to install. Adjustable air flow capacity. Work in silent. It keeps clear and visible the work area.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    prodotto arrivato 5 giorni prima del previsto ottimo e funziona bene,necessario se si vogliono far tagli puliti. 5 stelle meritate!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Doskonałe, ale bardzo małe, i jeszcze nie próbowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Przybyły wczesne opakowanie świetne do wypróbowania, ale nie miałem czasu Cmq dzięki dealerowi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2022

    Szybko, łatwo zainstalować i robi ogromną różnicę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Zajęło to dłużej niż się spodziewaliśmy, ale przybyło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Okropne, już mi się nie udało. Czekamy na wymianę lub naprawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Świetne, ale głośne. Idealny KIT: składa się w 2 minuty i działa od razu. Pompa jest dość cicha, co sprawia, że bardzo irytujący hałas jest przejście powietrza do dyszy dostarczanej do lasera A5pro. Niedobrze mi się robi! Jeśli można znaleźć sposób, aby stłumić ten hałas, ponieważ pompa jest dość cicho, to będzie 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.88
    • US$10.38
    • US$33.48
    • US$18.47
    • US$13.73
    • US$4.99
    • US$16.35
    • US$15.56
    • US$28.99
    • US$45.99
    • US$8.07
    • US$19.62
    • US$63.99
    • US$59.99
    • US$25.99
    • US$79.99
    • US$89.99
    • US$40.99