Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2021

    Super szybka dostawa, wysokiej jakości opakowanie i doskonały produkt. Wszystko działa tak, jak powinno - tak jak sobie wyobrażałam. 3x stare zegary działają - nie muszę niczego ustawiać i ustawiać - OK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Szybka i bezproblemowa dostawa, wysokiej jakości opakowanie i przede wszystkim działa tak, jak powinno. Całkowita satysfakcja z produktu - zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Produkt i opakowanie były nieodwracalnie uszkodzone w czasie innych, punktualnych dostaw. Oś wychodząca uszkodzona. Również znajdowane bez zabezpieczenia w opakowaniach. Znacznie uszkodzony został także pakunek. To będzie oczywiście usługa transportowa. Szkoda, że muszę osobiście ubezpieczyć twój transport. To transporter zawsze pozostaje odpowiedzialny za swoją pracę i musi się ubezpieczyć. Produkt w różny sposób spełnia moje oczekiwania. Jak to działa i jak długo będzie działać mogę ocenić dopiero po kilku latach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Idealny, jak opisano, łatwy montaż, tylko sprytność podczas montażu rąk należy pamiętać, aby umieścić je na 12:00:00, robiąc to jak tylko włożysz akumulator, ręce zaczynają robić pełny obrót, a następnie przestawiać i czekać na sygnał niemieckiej stacji odniesienia, Po otrzymaniu sygnału (po 5/10 minutach) ręce automatycznie przesuwają się do rzeczywistego czasu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    Produkt został dostarczony dzisiaj. Ale opakowanie zostało wykonane z plastikowych torebek i pianki, co widać na zdjęciach. Nie ma pudełka chroniącego tak delikatny produkt. Opakowanie nie jest odpowiednie dla produktu, a w rezultacie ręce zegara były zgięte wokół tge przypadku, i nigdy więcej nie odzyska swojej oryginalnej formy. Produkt jeszcze nie przebadany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    The aluminum clock hands are bent and scratched so that they can not be used. Hopefully, the old clock hands (serving as a replacement watch) will fit on it. The movement is quietly inaudible without a clock

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • wilhil
    NL
    13/03/2020

    Działa zgodnie z obietnicą. Przyszedł dziś i jest o wiele bardziej solidny (ciężki) niż inne, nie sterowane radiowo zegary. Tylko 3 ręce są dość słabe i łatwe do zgięcia. To też może być zaletą, jak w moim przypadku, gdy musiałem wyciąć trzy ręce kuchennymi nożyczkami i trochę je wygiąć, aby zmieścić się w starym zegarze kuchennym z zakrzywioną szklaną pokrywą. Pierwotny zegar nie był tak dokładny, a teraz z tą aktualizacją pokazuje dokładny czas. Przepraszam za zrobienie zdjęcia przed czyszczeniem zegara. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • HeHaWN
    DE
    24/10/2019

    die Zeiger sind nicht geschützt und kommen verbogen an. Gerade biegen bei Aluminium geht zwar leicht, aber man sieht immer Knickspuren. Sonst ein gutes Uhrwerk, leise. Stift ziehen nicht vergessen!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    Ešte zistiť, ako fungujú. Inak pekné prevedenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    although obviously much effort has been made with the packaging, the hands are bent, because they have no protection pipe etc. don't forget to remove the locking pin! See Picture

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$9.99
    • US$27.99
    • US$12.69
    • US$19.99
    • US$169.99
    • US$13.77
    • US$10.99
    • US$8.07
    • US$18.47
    • US$27.71
    • US$27.72
    • US$19.62
    • US$26.44
    • US$199.99
    • US$17.24
    • US$4.99
    • US$9.23