Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1146)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1146)
    • 5 Star(1127)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/09/2020

    Za: - Konstrukcja kompaktowa (mniejsza od temp. sonoff & czujnik szumu, patrz zdjęcia) - Bardziej stylowy niż czujnik sonoffa - W połączeniu z błyszczącym mostem Tasmota Sonoff zigbee - Posiada również barometr atmosferyczny (pewnie BME280 wewnątrz) Przekręt: - Droższy od Sonoffa, podoba mi się cena Sonoffa, Sonoff jest znacznie większy czujnik (patrz zdjęcia) ale równie dobry. Jeśli rozmiar nie ma znaczenia, wybierz czujnik sonoffa. Jeśli potrzebujesz małego, dyskretnego czujnika i chcesz zapłacić cenę, wybierz ten Atmos. - Wysyła mniej aktualizacji wartości niż w przypadku ex. Czujnik Sonoff (patrz zdjęcia z trendu) - Mniej dokładne, wartości są bardziej płaskie (patrz zdjęcia z trendu) - Połączenie trudniejsze niż czujnik sonoffa, wymaga więcej prób. - Zigbee zasięg nie jest dobry. Próbowałem wyłączyć czujnik &'ego Atmos w szopie niedaleko mojego domu. Położony most zigbee w zewnętrznym rogu domu, ale nie mógł do niego dotrzeć. Fala Z ma lepszą osłonę zasięgu. Wewnątrz domu nie ma problemu z zasięgiem. Wniosek: dobry czujnik, wartości są mniej częste i bardziej płaskie. Mam nadzieję, że to zwiększy żywotność baterii.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Czujnik 👍 jest piękny do patrzenia i przede wszystkim funkcjonalny. Integruje się z aplikacją Xiaomi Home i potrzebuje Gateway. Używany do automatyzacji nastrojów Xiaomi zawsze kupowanych w Banggood. Precyzyjna i punktualna jak zawsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Prawdopodobnie najbardziej dokładny czujnik wilgotności w środowisku Mi. Jego dokładność kompensuje brak ekranu. Jest to godne zaufania do korzystania z niego ze scenariuszy Mi home. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Wolę nowe czujniki Bluetooth Mesh, ale nadają się tylko do temperatury do 0C. Tutaj klasyczne czujniki Aqara mogą być używane bez żadnych problemów nawet na zewnątrz do -20C. Bateria działa około 1 roku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Całkiem zadowolony z urządzenia, zainstalowany na zewnątrz i podłączony do bramy. Średnica otworów wynosi co najmniej 1,5 mm!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Szép, kicsi és jől müködik. Fél éve tesztelem Conbee 2 -vel. és hiba nélkül megy, kivéve, hogy az elem töltöttséget mindig 100% -nak mutatja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Szczęśliwa z mojego produktu i dostawa była w wyznaczonym czasie. Polecam Banggood do wszystkich zakupów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Świetnie, dostarczone do domu za 8 dni. Kupiłem już dwa czujniki, teraz mam cztery. Pracują również z hubami Xiaomi i włoskimi serwerami tylko kojarzą je jako czujniki temperatury Xiaomi, a nie Aqara!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Świetny produkt, oryginalne opakowanie bardzo ochronne, przybył w 13 dni od zamówienia. Wezmę innych. (tłumaczone) Nadal do przetestowania dokładności wyciągniętych wartości, będę uaktualniać przegląd, jeśli coś powinno pójść nie tak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Dobry czujnik, niezbyt dokładny. (dwa czujniki obok bocznej oznaczają dwa nie identyczne temperatury, różnica 0,2 / 0,3 stopnia C) Ale bardzo wiarygodny protokół zigbee

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,082
    • Ft52,446
    • Ft6,784
    • Ft17,305
    • Ft10,178
    • Ft5,766
    • Ft27,486
    • Ft6,784
    • Ft12,554
    • Ft8,080
    • Ft16,966
    • Ft6,448
    • Ft22,396
    • Ft4,933
    • Ft16,349
    • Ft8,821
    • Ft10,178
    • Ft5,550