Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1160)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1160)
    • 5 Star(1140)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/02/2021

    Czujnik 👍 jest piękny do patrzenia i przede wszystkim funkcjonalny. Integruje się z aplikacją Xiaomi Home i potrzebuje Gateway. Używany do automatyzacji nastrojów Xiaomi zawsze kupowanych w Banggood. Precyzyjna i punktualna jak zawsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Prawdopodobnie najbardziej dokładny czujnik wilgotności w środowisku Mi. Jego dokładność kompensuje brak ekranu. Jest to godne zaufania do korzystania z niego ze scenariuszy Mi home. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Wolę nowe czujniki Bluetooth Mesh, ale nadają się tylko do temperatury do 0C. Tutaj klasyczne czujniki Aqara mogą być używane bez żadnych problemów nawet na zewnątrz do -20C. Bateria działa około 1 roku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Używaj czujników przez długi czas, są absolutnie niezawodne, nawet w dziedzinie, którą używam od lat. Xiaomi lub Aqara Hub jest potrzebne, ponieważ połączenie przez Zigbee. Moja rekomendacja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Całkiem zadowolony z urządzenia, zainstalowany na zewnątrz i podłączony do bramy. Średnica otworów wynosi co najmniej 1,5 mm!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Szép, kicsi és jől müködik. Fél éve tesztelem Conbee 2 -vel. és hiba nélkül megy, kivéve, hogy az elem töltöttséget mindig 100% -nak mutatja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Szczęśliwa z mojego produktu i dostawa była w wyznaczonym czasie. Polecam Banggood do wszystkich zakupów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Świetnie, dostarczone do domu za 8 dni. Kupiłem już dwa czujniki, teraz mam cztery. Pracują również z hubami Xiaomi i włoskimi serwerami tylko kojarzą je jako czujniki temperatury Xiaomi, a nie Aqara!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Świetny produkt, oryginalne opakowanie bardzo ochronne, przybył w 13 dni od zamówienia. Wezmę innych. (tłumaczone) Nadal do przetestowania dokładności wyciągniętych wartości, będę uaktualniać przegląd, jeśli coś powinno pójść nie tak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Dobry czujnik, niezbyt dokładny. (dwa czujniki obok bocznej oznaczają dwa nie identyczne temperatury, różnica 0,2 / 0,3 stopnia C) Ale bardzo wiarygodny protokół zigbee

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 563
    • Ft11 035
    • Ft15 722
    • Ft9 968
    • Ft21 410
    • Ft67 659
    • Ft3 389
    • Ft5 695
    • Ft11 713
    • Ft28 841
    • Ft3 080
    • Ft5 753
    • Ft4 270
    • Ft7 474
    • Ft7 088
    • Ft17 263
    • Ft6 163
    • Ft7 705