Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(875)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(875)
    • 5 Star(831)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Przybył prawie 20 dni temu. Bardzo dobrze zapakowane, dobrej jakości kable i futerał do przechowywania (img.01). Nie ma go z ładowarką. Musisz zapewnić dobrą jakość (img.02), udowodnione z komórkowego jeden z 1 Amp i nie było. Cieszę się, że dostałem 2.1 Amp Tablet i to się udało. Jako że w tym tygodniu przybył również Liitokala 500, porównania pasują (img.03).... Liitokala jest Mistrzem Koki, kosztuje 50% więcej niż Astrolux. (który przy okazji widziałem taniej z innymi nazwami jak Ysii, Pujimax, itp.). Przewaga Liito 500 zaczyna się od sławy i następuje, ponieważ ma dwa programy testowe ładowania... Ale powstrzymaj mojego brata... Dlaczego kupiłeś Astrolux? To dlatego, że chciałeś też inteligentnej ładowarki, która działa na kablu USB i jest bardziej przenośna. Byłem pomiędzy Nitecore USD2 (2 slot ładowania) a tym Astrolux z 4 Slots, z których oba są w tej samej ilości. Myślałem, że źle wybrałem Astrolux, ale nie. Warto było kupić i polecam urządzenie nawet dla pewnych korzyści w konkludacji znalazłem vs Liito 500 i innych bardzo obiektywnych korzyści. Z Liito, udowodniłem wszystko, co mogę dostać od Ni-Metal AA i AAA, ale cztery baterie Sony, które miałem od wielu lat, a kosztują tylko 300 mAmp. Spróbowałem ich w Astroluxie i wysłałem na ponad 2000 mAhm (imaga.04), sygnalizując jeden jako zły. Na Liito, nie mogliśmy powiedzieć stanowi. Gdy Astrolux wykryje złą lub źle natkniętą baterię, nie działa, a ekran włącza się nakręcanie (img.05). Obiektywne zalety to koszt, waga. (Liito 360 gr w/ ładowarka, Astro tylko 160 gr/ 220 gr w/ ładowarka) Mniejsze, można wczytać w Power Bank (img.06). Taki jest plan. W obozie załadujcie Power Bank płytą słoneczną, a potem AA i AAA do radia i latarek w Astrolux. Na panelu - zawsze wyświetlane są baterie, % i mAh, które potrzeba, poza czasem ładowania i napięciem. Naprawdę polecam. Odchodzę na emeryturę z 30-letnim GP (IMG.07)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Ładowarka akumulatorowa ASTROLUX 4-slotowa Li-jonowa. Szybka dostawa tylko trzy dni. Bardzo przydatne do ładowania baterii, niezależnie od tego, czy są one 3,6V / 3,7V Li-ion czy 1,2V Ni-M H / Ni-CD. Zaopatrzony w dwa kable Micro-USB i typu c, trzeba tylko podłączyć go do ładowarki 5V 2A, która nie jest w zestawie. Materiały są bardzo dobre, a wykończenia doskonałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Życie zmusiło mnie do rozszerzenia mojej kolekcji ładowarek (patrz zdjęcie) o taką, która może ładować nowoczesne akumulatory Li-Ion oprócz NiCd lub NiMh. Wybrałem to ze względu na cenę, ale także dlatego, że mi się podobała. Zgodnie z opisem, ładowarka jest bezproblemowa i może obsługiwać wszystkie najbardziej popularne typy komórek AA i AAA, ale również te większe niż 18650 (moje radio) lub 21700 (moje gimbal), lub mniejsze, Jak widać na zdjęciach do produktu. Od razu widzę na wyświetlaczu, która komórka jest ładowana, a która jest już naładowana. Szczegółowe informacje dla każdej komórki są dostępne za pomocą przycisku. Otrzymałem ładowarka 27 dni po zamówieniu, ponieważ przyleciała aż z Chin. Dziś jednak jest on również dostępny w czeskim magazynie. Po rozpakowaniu, natychmiast naładowałem wszystkie baterie jakie mam w domu i że je mam! Ładowarka nawet nie pękła i była tylko letnia w dotyku. Ponadto doceniam, że jest on również do przechowywania. Konstrukcja wygląda solidnie, wykonana jest z niepalnego PVC. To całkiem dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    товар дошел за 3 недели . помимо зарядного устройства в комплект входят 2 провода для подключения в usb порт (micro usb и type c) , инструкция и чехол . проверил работоспособность на батарейках АА и ААА , все ок . при установке в слот новой батарейки , на экране автоматически показываются ее данные (тип , количество заряда и т.д.) . есть кнопка для переключения между слотами (показ данных) , а также кнопка для переключения силы тока (0,5А , 1А , 2А)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Ładowarka akumulatora jest wyposażona w ładny woreczek, który chroni kurz i wilgoć. Również dwa kable ładowania USB-A do USB-C i USB-A do Micro USB 0,5m i 0,7m, odpowiednio. Pudełko zawiera krótką instrukcję obsługi ze specyfikacją i funkcjami urządzenia. Wszystkie informacje i przewodniki są dobrze napisane. Na górnej stronie urządzenia znajduje się dość duży wyświetlacz z dwoma przyciskami. Urządzenie wygląda i czuje się premium. Posiada trzy rodzaje wejść USB, co jest unikalną i bardzo wygodną funkcją, ponieważ oferuje kompatybilność z każdym rodzajem kabli USB do zasilania. Chociaż cztery sprężyny przęsłowe nie są zbyt ciasne, utrzymują wszystkie baterie (mały lub duży rozmiar). Wyświetlacz pozostaje zawsze włączony, nawet po zakończeniu ładowania. Nie można go wyłączyć, jeśli nie odłączy się kabla. Wyświetlacz ma świetne kąty widzenia. Działa świetnie, gdy 4 różne typy 18650 są ładowane jednocześnie. Ładowarka ma inteligentną funkcję ładowania, aby przedłużyć żywotność baterii. Odczyt napięcia jest dokładny, przetestowałem go. Potwierdziłem też, że maksymalny prąd wejściowy to 2A.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Ładna inteligentna ładowarka, a także dość dokładna w zakresie cenowym, bardzo klarowny i zrozumiały wyświetlacz, nie staje się zbyt gorący podczas ładowania, bardzo przydatna torba ochronna wykonana z półwodoodpornego materiału, aby utrzymać kurz i wilgoć. Zawierał również odpowiednio dwa kable USB-C i micro usb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Produkt dotarł na czas i bez uszkodzeń. Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem nieźle. Za kilka dni spodziewam się baterii, by przeprowadzić test. Do tego czasu, cztery gwiazdki i pięć, kiedy test jest gotowy i działa poprawnie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Przesyłka: - Opublikowany 29/06 otrzymany 23/07 Pakiet: - Proste opakowanie bez dodatkowej ochrony, szara folia i wewnątrz opakowania produktu. - Pełna treść zgodnie z tym, co sprzedawca wskazuje, pochodzi: ładowarka VC04, kabel 01 USB-Type- C, dodatkowo kabel MicroUSB, plastikowa torba do przechowywania/przewożenia ładowarki oraz mała instrukcja (po angielsku i bez wszystkich specyfikacji). Pamiętaj, to nie jest wtyczka do gniazdka. Produkt: - Krótko mówiąc, bardzo dobrze. - Wskazuje indywidualne ładowanie każdej baterii. - To trochę potrwa (ok. 5 minut podczas ładowania), aby skanować, w tym stare baterie, i rozpoznaje je, wskazuje ich ładowanie i ile jest potrzebne na 100%. - Wskazuje czas ładowania i rodzaj ładowania baterii. - Uwaga, przed podłączeniem do przełącznika ściany należy wziąć pod uwagę natężenie i PRZECZYTAJ MANUAL. Nie używałem obsługi klienta do tego produktu. Podsumowując, dobry produkt, nawet więcej za cenę. Mimo to, będę go nadal testować, zwłaszcza z 3 złączami, które ma (2 TYP C i 1 MicroUSB).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ADJVIP2
    ES
    21/07/2021

    Właśnie go dostałem i jakość produktu wygląda całkiem nieźle. Uważam, że analiza porównawcza jest bardzo dobra (https://www.youtube.com/watch?v=Qx3ysvMQ0U). Możesz wybrać wzmacniacz ładowania (0,5 - 1,0 - 2.0 A) i podaje procent ładowania każdej baterii i jej napięcia. Jest wyposażony w 2 kable, które można podłączyć do ładowarki (mikro USB i USB-C), ale ładowarka USB musi mieć (nie jest włączona). Podłączyłem go do ładowarki USB, którą mam w gniazdku w domu lub do ładowarki w komórce. Myślę, że to dobra ładowarka, która nie jest zbyt gorąca w wtyczce. Ładowarka sama w sobie, również się rozgrzewa... Ale myślę, że to rozgrzewa to, co zwykle. Jak zawsze, zalecaną rzeczą z każdej ładowarki jest podłączyć ją w ciągu dnia, a nigdy w nocy (tak jak to robimy z naszymi urządzeniami elektronicznymi). Ogólnie uważam, że to będzie dobry zakup... Chociaż na chwilę obecną połączyłem to i wygląda na to, że działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Wszystko działa zgodnie z opisem, mozna ustawiac rozne napięcia ładowania. Trstowalem na roznych typach akumulatora i wszystko ok. Jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.07
    • US$8.99
    • US$21.99
    • US$12.99
    • US$32.34
    • US$11.35
    • US$11.95
    • US$30.78
    • US$11.99
    • US$11.99