Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Nie ma trybu pamięci Słodki, niesamowity, idealny odcień i prawdziwy 1 świecący tryb księżyca. Prawie mieli home run z tym perfekcyjnym odcieniem 4000 tysięcy, księżycowym. Używam jego ciała na Ti3v2 (wyższym UI)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Świetne światło AAA. Wybrałem wersję piaskową 4000k, używając baterii 10440 Efest, produkując wspaniałe ciepłe odcienie. W tej cenie świetne światło dla ceny kompakt i lekki mieści się w kieszeni dżinsów bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Nie miałem problemu z nakazem. Latarka ma mały rozmiar, dobrze nosić na co dzień. Jest łatwy w użyciu z 3 ustawieniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Dobre latarnie doskonałej wielkości i dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Jest bardzo ładna i praktyczna. Mieści się w jednej ręce bez żadnego problemu, a spinacz jest na tyle mocny, że może być w stanie przymocować go do paska lub wszędzie tam, gdzie jest to wymagane. Materiał jest wytrzymały.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Świetny mały AAA EDC na każdej baterii AAA, którą użyjesz, po prostu idealny 👍💪😎😷

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    To jest duże jak na światło AAA, włącznik jest miły

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Na początku byłam taka smutna, bo nie działała, kiedy ją otrzymałam, ale trochę się w to wkopałam i naprawiłam.... Zawsze sprawdzaj, czy pierścienie są szczelne. Moja była luźna i nie nawiązała dobrego połączenia, pęseta pomaga zacisnąć pierścienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Mocne światło w małej paczce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Bardzo dobry 🙂👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$11.52
    • US$7.92
    • US$11.99
    • US$72.95
    • US$29.00
    • US$59.95
    • US$28.00
    • US$13.36
    • US$19.99