Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(88)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(88)
    • 5 Star(73)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    Jest bardzo ładna i praktyczna. Mieści się w jednej ręce bez żadnego problemu, a spinacz jest na tyle mocny, że może być w stanie przymocować go do paska lub wszędzie tam, gdzie jest to wymagane. Materiał jest wytrzymały.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Świetne światło AAA. Wybrałem wersję piaskową 4000k, używając baterii 10440 Efest, produkując wspaniałe ciepłe odcienie. W tej cenie świetne światło dla ceny kompakt i lekki mieści się w kieszeni dżinsów bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Świetna jakość! polecam ją Tobie! Odkupię je od nowa! Bardzo szybka dostawa, około 2 tygodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Nie miałem problemu z nakazem. Latarka ma mały rozmiar, dobrze nosić na co dzień. Jest łatwy w użyciu z 3 ustawieniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Na początku byłam taka smutna, bo nie działała, kiedy ją otrzymałam, ale trochę się w to wkopałam i naprawiłam.... Zawsze sprawdzaj, czy pierścienie są szczelne. Moja była luźna i nie nawiązała dobrego połączenia, pęseta pomaga zacisnąć pierścienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CPRVIP5
    GB
    31/03/2021

    Doskonała latarka, 4000k - ciepłe światło i dobre miejsce, przycisk włączania/wyłączania może być lepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    top quality, I love the new model.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    W końcu po tak długim oczekiwaniu, bardzo miło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.35
    • US$13.86
    • US$8.20
    • US$10.22
    • US$10.50
    • US$62.37
    • US$7.92
    • US$40.02
    • US$12.69
    • US$10.40
    • US$4.39
    • US$11.54
    • US$18.87
    • US$12.24
    • US$12.69
    • US$12.69
    • US$25.41
    • US$139.95