Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(125)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/02/2021

    Dokładnie tak jak opisano. Elastyczny krzem i świeci przez krótki czas po wyłączeniu światła. Zobacz zdjęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2019

    it does a nice job of dissipating the light. gives a good source ambient light. and I don’t know if the description said it glows-in-the-dark, or not. but either i did not see it, or i forgot. but yes it glows-in-the-dark. which i love. it’s always good when you have to search for a light that is not on at that time .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Pasuje idealnie. Rozsypka jest miękka - nie chce się złamać. Fosforescencyjny - świeci na zielono po wyłączeniu latarni, ale jasność świecenia spada szybko. W bezpośrednim celu - wspaniały: okazuje się równomiernie świecące światło, światło bardzo szerokie, wygodne. Nadzieja okazała się prawdziwa: za cenę 37 g obiektywu dostaliśmy prawie drugą latarnię o szerokim świetle powodziowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2019

    prodotto ben fatto...e spedizione veloce....sono molto soddisfatto.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Jest bardzo dobry. Ale jest dostarczona prawie dwa miesiące

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Produkt ten jest bardzo przydatny, łatwy w użyciu i wysoce skuteczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Bardzo przydatny pozwala na oświetlenie bez olśnienia nikogo, poza tym wygląda dobrze jasno z zielonego po użyciu, bardzo przydatne do oświetlenia pokoju od 4x4 do połowy mocy moich mf01 z wystarczającą ilością światła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2019

    + cheap + it work as it is + glow in the dark + it smells good - no hole for tied it - there is donut at low to medium light - it's kinda loose - ugly looking

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2019

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$36.74
    • US$57.69
    • US$65.00
    • US$17.99
    • US$10.50
    • US$32.95
    • US$19.69
    • US$35.69
    • US$109.99
    • US$57.89
    • US$17.99
    • US$59.99
    • US$105.00
    • US$23.69
    • US$28.86
    • US$93.35
    • US$13.99
    • US$59.99