Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(191)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(191)
    • 5 Star(181)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/11/2021

    Latarka rewelacyjna.Kupiłem wersję z diodą SST 40 i to jest strzał w dziesiątkę.Ma wystarczający rzut jak i odpowiedni zalew.polecam rewelacja bardzo podobna parametrami do sofirn do 35.xhp 50.2 może i jest jaśniejsza ale rzut ma słabszy.Przesyłka do Polski szła 10 dni.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Solidnie zbudowana latarka z użytym materiałem wysokiej jakości. Łatwo mieści się w kieszeniach spodni i kurtek. Posiada również podręczny klips do pasów. Górna część pochodni może się ogrzać bardzo szybko w trybie turbo. Długie naciśnij przycisk zasilania, aby wyłączyć. Na początku byłem zdezorientowany, jak się wyłączyć. Ogólnie jestem zadowolony z tej kompaktowej pochodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Dobra latarka jak na budżet. Prosty w użyciu i bardzo jasny. Zmierzyłem 3820 lumenów dla rzutu XHP50.2 i 27754cd (333m), sst40 osiągnął 421m!!! Nie jestem fanem wstrzymania się, ale poza tym, byłem zadowolony z tych świateł. Oto moja dogłębna recenzja youtube XHP50.2/SST40

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Dziękuję banggood, aby wysłać mi tę latarkę dostałem wersji sst40 właśnie przybył wczoraj do Bali indonesia około 14 dni naprawdę mi imponuje. Najlepszy produkt EDC i potężny kochają go tak bardzo 😘👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    Very good quality again from Convoy.Excelent light beem And realy bright,Is get hot quick but this was expected for such small flashligt.Overall great buy for this price.A++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Opakowanie zachowało integralność produktu. To było 22 dni od zakupu do dostawy. Nie ma opłat celnych. Latarka daje jasną i silną jasność. Zasięg światła jest zadowalający i lepszy od innych latarni. Trwałość baterii musi być dokładnie zbadana. Byłem pod wrażeniem, że reszta ładunku została opróżniona przez zgaszoną latarkę. Ogólnie rzecz biorąc, jest to doskonała korzyść kosztowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Ari Neo
    ID
    17/09/2021

    Dobra latarka edc, zwarta konstrukcja, bardzo mi się podoba

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Przy okazji, jest wiadomość od 28 grudnia do 23 stycznia, ponieważ małe części są puste..Według ST01 nie używa Samsung 40t, 30t baterii, 50e..bo gorąca latarka..użyj kdest/molicell wystarczy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Bardzo mocna latarka. Najlepiej współpracuje z ogniwami 21700. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    ok hàng chuẩn

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.26
    • US$40.37
    • US$703.45
    • US$29.99
    • US$230.95
    • US$119.95
    • US$259.95
    • US$94.95
    • US$299.95
    • US$29.99
    • US$61.03
    • US$51.92
    • US$41.90
    • US$40.19
    • US$27.71
    • US$135.89
    • US$109.24
    • US$74.00