Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(233)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(233)
    • 5 Star(222)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2021

    Dobra latarka jak na budżet. Prosty w użyciu i bardzo jasny. Zmierzyłem 3820 lumenów dla rzutu XHP50.2 i 27754cd (333m), sst40 osiągnął 421m!!! Nie jestem fanem wstrzymania się, ale poza tym, byłem zadowolony z tych świateł. Oto moja dogłębna recenzja youtube XHP50.2/SST40

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • Ari Neo
    ID
    17/09/2021

    Dobra latarka edc, zwarta konstrukcja, bardzo mi się podoba

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Latarka rewelacyjna.Kupiłem wersję z diodą SST 40 i to jest strzał w dziesiątkę.Ma wystarczający rzut jak i odpowiedni zalew.polecam rewelacja bardzo podobna parametrami do sofirn do 35.xhp 50.2 może i jest jaśniejsza ale rzut ma słabszy.Przesyłka do Polski szła 10 dni.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Bardzo ladne swiatlo. Jeszcze jedna do mojej kolekcji latarek Astrolux. Świetne światło za świetną cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Solidnie zbudowana latarka z użytym materiałem wysokiej jakości. Łatwo mieści się w kieszeniach spodni i kurtek. Posiada również podręczny klips do pasów. Górna część pochodni może się ogrzać bardzo szybko w trybie turbo. Długie naciśnij przycisk zasilania, aby wyłączyć. Na początku byłem zdezorientowany, jak się wyłączyć. Ogólnie jestem zadowolony z tej kompaktowej pochodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Dziękuję banggood, aby wysłać mi tę latarkę dostałem wersji sst40 właśnie przybył wczoraj do Bali indonesia około 14 dni naprawdę mi imponuje. Najlepszy produkt EDC i potężny kochają go tak bardzo 😘👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Szefie, tylko 10 dni dotarł do Banjarmasin Południowy Kalimantan, Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Niski profil... ale jest taka jasna w klasie Dobra robota, Astroluxe

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Kiedy robi wrażenie po pierwszej nocy, musi być świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2022

    Astrolux ST01 jest znakomitym EDC. Jest niezwykle jasny i uderza powyżej swojej wagi. Kiedy używam najjaśniejszego ustawienia, dosłownie rozświetla cały mój pokój. I używam go na zewnątrz, może oświetlić całą ciemną uliczkę. To jest takie jasne. Zmierzyłem głowę i ciało, a najwyższa zmierzona temperatura wynosiła 155 Fahrenheita. To robi się bardzo toasty w twoich rękach. Bądź więc ostrożny, trzymając go przez długi czas. Latarka schodzi wokół wspomnianej najwyższej temperatury. Lubię to w ten sposób. Nie podoba mi się, jak inne latarki gasną zbyt szybko. Ten jest po prostu w porządku. Nie zmierzyłem mocy lumenów. Nie mogę więc potwierdzić, ile lumenów wyda. Ale, jak wspomniałem, jest bardzo jasny. Wydaje się, że ma chłodny emiter temperatury.Mój jedyny problem polega na tym, że chciałbym, aby Astrolux zawierał kaburę dla tego światła. Ogólnie jestem zadowolony z mojego zakupu. I nie, nie otrzymałem go za darmo. Zapłaciłem za to własnymi pieniędzmi. Jeśli go kupisz, nie będziesz żałować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$48.99
    • US$61.99
    • US$45.99
    • US$12.99
    • US$13.99
    • US$259.95
    • US$69.95
    • US$75.55
    • US$16.99
    • US$44.95
    • US$48.99
    • US$14.69
    • US$13.36
    • US$16.99
    • US$11.52
    • US$11.99
    • US$8.08
    • US$24.99