Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(54)
    • 5 Gwiazda(51)
    • 4 Gwiazda(3)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2024

    Cena jest tańsza i jestem bardzo zadowolony. Dobre poziom jasności z 2000 lm, doskonała lampa do roweru. Obudowa jest z aluminium, jest bardzo dobra i trochę ciężka. To nie jest tak duży problem. Bardzo łatwy do zamontowania z uchwytem. Naprawdę polecam go kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2022

    Bardzo jasna lampa rowerowa z wielkimi funkcjami. Jego zasięg wynosi 200 m. Duża bateria 4400mAH działa do 14 godzin. Lampa może automatycznie przełączać się między migającą a funkcją światła statycznego w zależności od jasności. Jest to bardzo wysoka jakość i będzie trwać długo. To światło Hellst Bike, które posiadam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2023

    Bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2023

    Myślę, że otrzymam darmową latarkę, ale dostałem tylko Astrolux SL01 w drogiej cenie. Daję 5 gwiazdek na moje pierwsze zamówienie. ale będę czekać na darmową

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2022

    Korzystając z oferty w cenie i kuponie nabyłem to światło i jestem bardzo zadowolony, dobry poziom jasności oraz budowa i wykończenie korpusu w aluminium jest bardzo dobry, ma inteligentną funkcję, wykrywa światło otoczenia, a nie wykrywanie ruchu wyłącza się samodzielnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2022

    Jak na razie to światło jest jak mały reflektor. Jakość wydaje się naprawdę dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2023

    To już trzeci taki zakup lamp. Robiłem to na każdym rowerze, jaki kiedykolwiek jeździłem. Można go zamontować pod komputerem z niewielką modyfikacją. pilot zdalnego sterowania przydatna mała pomoc z nim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2023

    Doskonałe światło do roweru, dobra konstrukcja i wykończenie. Tryby pracy są zgodne. Zrobiłem krótki film 👇🏼 https://youtu.be/rYB8f0Su9ec?si=WISs_M_pbOpk-t7X

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2023

    Zostałem oszukany przy drugim zakupie. Produkt był niekompletny. Kupiłem dwa i tylko jeden był niekompletny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2023

    Dobry produkt, dobra cena. Łatwy w montażu z uchwytem. Hobby do jazdy na rowerze to doskonały dodatek. wystarczająca jasność, którą można regulować w inteligentnej funkcji w odniesieniu do zewnętrznych warunków oświetleniowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$34.99
    • US$27.99
    • US$24.99
    • US$23.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$22.99
    • US$13.99
    • US$8.99
    • US$13.99