Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(86)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(86)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/06/2021

    Dziękuję, towary dotarły, produkt jest dobry i Normalny opakowanie bez folii bąbelkowej.. Sukces Banggood i sprzedawcy 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Dzięki Bogu, że normalnie funkcjonuje 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2019

    Ottima qualità e grande resa luminosa, anche se in modalità turbo scalda parecchio. Fantastica la UI. Per me il firmware NarsilM v1.3 è attualmente il migliore in circolazione.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2019

    A very nice flashlight for it's size. I love the ramping interface and lovely tint of Nichia. The clip broke as soon as I placed it on the light but Banggood immediately sent me a replacement clip. I really appreciate that

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2019

    Excellente lampe torche très puissante et facile d'utilisation. Les deux corps permettent l'emploi de batteries de deux longueurs différentes, adaptant ainsi l'encombrement de la torche à l'utilisation prévue.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2019

    Очень хороший фонарь. Светит широким заливным светом, очень яркий. Но и время работы небольшое из за этого. Лучше использовать с 18650. Я использую для велосипеда за городом, как прожектор

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    nice flashlight. it is improved than S42 but, I cannot say pocket clip is good. ramping mode UI works fine and overall quality is quite better than previous one. Dear Astrolux, please do something better on pocketclip. I'll look forward it on S44.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Terang.. Puas hati

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2018

    Tiene dos sistemas de uso: por escalonamiento de diferentes intensidades y por rampa. Enciende inmediatamente sin necesidad de esperar dos segundos como la S42. El tinte blanco natural es muy agradable a la vista.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2019

    I received item in 2 weeks(not bad). works really good, the s43 seems to be a little brighter compared to the s42, was surprised since the s42 is advertised to have 100 more lumens.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.43
    • US$40.95
    • US$39.95
    • US$40.43
    • US$33.99
    • US$15.89
    • US$57.95
    • US$20.99
    • US$17.31
    • US$10.38
    • US$7.46
    • US$14.99
    • US$12.99
    • US$18.47
    • US$14.86
    • US$29.00
    • US$46.90
    • US$25.45