Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2020

    Bangood jest numerem jeden! Kilka miesięcy temu kupiłem tę latarkę i niestety ostatnio się zepsuła. Banggod wysłał jednego ponownie w mniej niż 10 dni. To wszystko jest wspaniałe! Nawet Amazon nie jest tak miły!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2018

    Received mine today 8/8/2018. Box in perfect condition. All contents arrived in perfect condition. The MF04S is honestly the first light that really "wowed" me. The output in person is impressive, to say the least (I don't doubt one bit it is 6,000L guessing a little more). The reflector focuses that beam and wow can it throw! Machining and anodizing are flawless. Lens and reflector (same perfect condition, no scratches or blemishes). I'm going to order the MF04 next!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2019

    If you have more than one Astrolux flashlight, you can connect them as you like. Everything works perfectly and fits together. The light is perfect 6500K. I recommend Banggood. Thank you, for sending in perfect condition. I recommend to buy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2019

    Very powerful and intensed beam capable of 1.5km away. very very amazing to people who saw it, all were awed by the powerful beam. Best of all the 6000Lm only made the neck of the flashlight very warm, doesn't get hot at all in turbo mode all the way for 1hr! Am very happy with this light!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    US
    06/02/2019

    This is my absolute favorite thrower that has a good amount of spill as well! The beam will illuminate objects far off in the distance, as well as spill the light more than a dedicated thrower. The color temperature in CW is just right for my taste as well. This is the best overall light for the price in my opinion. Before and after shot below.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2019

    Latarka świeci daleko szeroką wiązką. 500 m to widać gołym okiem, dalej już oko nie zobaczy. Jedynie przez lunetę to widać na 1 km.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2018

    Great light with a decent amount of flood and an awesome throw. Easy UI and good battery time with the Samsung 30Q's. Good packaging and fast shipping to Sweden.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2019

    sh’t load of light

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Ta pochodnia/Flashlight jest absolutnie genialna. Dopiero dziś otrzymałem baterie, a dopiero ją wypróbowałem. Założyłem przedłużacz, zamontowałem 8 baterii, wszedłem do ogrodu, włączyłem go i wow! Co za fantastyczne światło! (pol.). Długo czekałam na baterie, ale było warto... Następny w programie Astrolux MF05, a następnie MF04. Dobra robota Banggood, 👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Mój najlepszy zakup na Banggood, jak na razie. Bardzo zadowolony z gigantycznej latarki, zwłaszcza po zamontowaniu jej w przedłużacz i włożeniu 8 1865 komórek. Teraz jest to mój główny pokaz w mojej małej kolekcji. Pasek na ramię jest przydatny. Potrzebuję go do przenoszenia MF04, żeby spróbować zrzutów na plaży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 822
    • Ft46 544
    • Ft5 116
    • Ft63 555
    • Ft20 953
    • Ft24 002
    • Ft8 539
    • Ft3 836
    • Ft7 551
    • Ft19 193
    • Ft11 502
    • Ft62 145
    • Ft30 666
    • Ft14 004
    • Ft15 517
    • Ft8 865
    • Ft5 545
    • Ft6 648