Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2022

    Najlepiej wyglądający Astrolux do tej pory! I czuję się jak jakość! Wątki były fantastyczne!!! Zdjęcie 2. (ang.): Na 600 metrach nie ma problemu z rozświetleniem dużego obszaru! Zdjęcie 4: Około 800 metrów w linii lotniczej do części góry, na której testowałem. Szybko działa w turbo, a przycisk jest trochę ciężki, aby szybko nacisnąć, na przykład sprawdzić napięcie! Sprzedałem go gościowi na stacji benzynowej 10 minut po zrobieniu zdjęć

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2022

    Podarowany mojemu tacie na urodziny na polowania, wędkarstwo i spacery, i szczerze mówiąc, ta latarka jest prawdziwą bombą, ma funkcję powerbanku, ale jest duża wada fabryczna, Zwróć uwagę, gdy zamykasz osłonę przed wejściem, Bardzo uważnie, zamykając pokrywę z powodu trzech sprężyn, jeśli nie spowodujesz zamknięcia, ryzykujesz złamanie sprężyny za pomocą otworu, I przy najmniejszym poszczęściu ryzykujesz, że złamiesz sprężyny, a na zewnątrz będzie o wiele więcej, na zewnątrz, ta lampa jest super, bardzo potężna, bardzo jasna, Duży zasięg oświetlenia i duża woda, może łatwo oświetlić całe pole, idealne dla rolników i rolników, wykończenie są znakomite, Ta lampa jest cała piękna, wiele miejsc na florescencyjne trójniki lub barety, niesłychana cena za ponad 80 euro podczas pierwszego razu, To była naprawdę doskonała oferta po raz kolejny na stronie BANGOOD!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    MF01X jest tutaj. Wizualnie jest bardzo ładny i trzyma się dobrze, poza uchwytem, który jest mały i źle manewruje. Być może inna konstrukcja uchwytu dała latarkę większą sprawność. Przełącznik został zmieniony, bez wątpienia piękniejszy, ale ten wcześniej, gumowy, aby być jasne, był bardziej zwrotny i zwrotny. Przedział baterii jest ładny i dokładny, bateria z tabliczką nie pasuje, musisz usunąć tabliczkę z imieniem. Srebrna anodowanie dodaje latarki, i jest lepsza niż MF01 mini. Nie mogłem dostosować jasności kolorowych ledów, jak na MF01S: przyciemniacze są, ale nie działają, przynajmniej na mojej latarce. Czy któraś z was pracuje? Nie dostałem żadnych innych akcesoriów, takich jak kolorowe pręty, aby zamknąć otwory, wolę ich nie zamykać i zostawić, ponieważ są one lepsze chłodzenie. Myślałem, że jest jaśniejszy, jestem zadowolony z gradacji kolorów, myślę, że dla większości użytkowników. Cztery gwiazdki to uczciwa ocena.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Ta latarka jest perfekcyjna, prosto z moich marzeń, uderza w roszczenie wyjściowe przy włączeniu, ale jest mało odległości, co jest dobre, ponieważ lubię zalewający pop może światło. Czy MF01X poradzi sobie lepiej z innym wyborem LED? Nie jestem pewna. Oto moja dogłębna recenzja youtube: https://www.youtube.com/watch?v=2YLyOvp3RZw

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Jedno słowo: AWESOME Niesamowicie bystry! Nie kupuj z uchwytem, chwieje się i jest za mały (włóż go na mój BLF GT).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Ok. Cool design, nice flashlight.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Na początku trochę martwiłem się o zielony odcień, który jest widoczny na zdjęciach w Internecie, ale nie jest to naprawdę zauważalne na poziomie mocy. Ciało aluminiowe ma jakieś białe plamki z jakiegoś płynu. Nie udało się jeszcze zetrzeć. Ale jest niewielki, nie jest bezpośrednio widoczny, jeśli się nie przyjrzysz. Przycisk jest rzeczywiście wadą, jeśli chcesz kliknąć wiele razy. Po prostu skonfigurowałem ustawienia rampy tak, że przechodzi do trybu napędu turbo. Więc teraz nie muszę już naciskać, tylko trzymać przycisk. I tak jak w wielu takich lampach, na poziomie średniego do wysokiego poziomu mocy, słyszysz szum FET na wysokiej częstotliwości :/ ale nie utrzymasz dużej mocy na poziomie nie jest tak źle. Używam go z ogniwami BAK N21700CG 5000mAh. Ogólnie mogę polecić tę dużą zabawkę dla każdego. Kolega, któremu to pokazałem, powiedział, że wygląda jak z „Człowieka w czerni" 😆 Zdecydowanie najfajniejsza latarka w okolicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    https://youtu.be/PhN1b40cwiQ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Ari Neo
    ID
    15/04/2022

    Astrolux Mf01x SFQ43 latarka. To bardzo beczka, bardzo zadowolona

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2022

    Would not recommend. Product does not work and Banggood has done nothing to help. Would not purchase from this company again. Very disappointed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$11.52
    • US$10.99
    • US$8.69
    • US$15.99
    • US$15.80
    • US$33.99
    • US$28.61
    • US$42.79
    • US$27.29