Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(240)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(240)
    • 5 Star(235)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/03/2021

    Najjaśniejsza pochodnia, jaką kiedykolwiek posiadała, może nawet zobaczyć miejsce w świetle dziennym. Obraz nie jest najlepszym telefonem, nie daje tej pochodni sprawiedliwości osobiście świeciła drzewa w odległości prawie 200m dalej, używając baterii Hg2 3000mah ma 5000k LED. Nie 15000lm deffo może dostać drugą, aby dodać do mojej kolekcji. Warto, jak na razie, astrolux ma moją uwagę i zdecydowanie goto dla wysokiej mocy pochodni w przyszłości mają inny model na zamówienie rn ft03

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Jest to świetna latarka, łatwa w obsłudze i wysoka wydajność. Ale jest problem z pokrywą baterii, złamał stały pasek przed otrzymaniem towarów, mam nadzieję, że sklep będzie bardziej ostrożny, sprawdzić produkt dokładnie przed dostawą, następnym razem będę nadal kupować produkt ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Bardzo jasna latarka z kilkoma zabawnymi dodatkami, lubię również kolorowe światła pomocnicze, bardzo programowalny UI, aby zaspokoić różne środowiska i aplikacje, szybka wydajność przy zamawianiu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    It's really Insane one of the most powerful flashlight I've ever seen Outstanding standing. The Real 15000 lumens Flashlight I'm really Impressed

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Cieszę się, że ją kupiłem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Nie ma na co narzekać, bardzo dobra jakość produktu, piękne kolory, na czas dostawy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Światło działa. Świetnie zbudowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Ładne jasne światło, trochę cięższe niż myślałem, ale to mi się podoba. Pomocniki są też ładne, oznaczają napięcie baterii... Zielony, fioletowy i niebieski oznacza, że cała i zielona odpada pierwsza, a ja nie pozwoliłem, by bateria spadła jeszcze niżej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Fantastyczna pochodnia, zaskakująco szybka dostawa. Weź dyfuzor gitd

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Pięć gwiazdek, bardzo piękna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft131 063
    • Ft45 983
    • Ft66 810
    • Ft10 886
    • Ft14 587
    • Ft16 721
    • Ft12 760
    • Ft12 779
    • Ft14 587
    • Ft8 746
    • Ft34 317
    • Ft7 286
    • Ft10 159
    • Ft16 857
    • Ft8 487
    • Ft26 269
    • Ft18 902
    • Ft4 422