Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(86)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(86)
    • 5 Star(84)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2022

    Stunning ! The fit/finish is absolutely great. I was a little about the complexity of the operating system, all for naught, it is easy to use. Brightness for a pocket sized flashlight is amazing. The secondary led's constantly give a visual representation of the battery charge. Would definitely buy another Astrolux ! Fantastic price and delivery from Banggood .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2020

    Wspaniałe multiled light z aux leds. Wybrałem neutralną wersję 5000k. Jest bardzo jasny na turbo, jak się spodziewałem. Bardzo fajnie, aux ledy zmieniają kolor, gdy napięcie baterii jest niższe. Mnóstwo powodzi i dobra kombinacja. Jakość jest bardzo dobra bez ostrych krawędzi i szary kolor broni wygląda najlepiej imo. Anduril jest świetnym UI dla świateł, mam teraz wiele i jest to fav latarki 2019 jak dotąd dla mnie. Dostarczona bateria 5000mah działa długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    Great light, very well made, and operates beautifully, very bright! love the Ardrino (hope I spelled that right) operating system. My only complaint is the blemish on the tail cap in the pics and the logo off center on the tail cap. I'm hoping they will send me a new cap and I'll change my review!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Po prostu piękny srebrny kolor, który wybrałem. Nie mogę powiedzieć więcej o tej latarce, jest super. Uwielbiam kolor 4000K. Srebrny kolor jest fenomenalny, nadaje mu błyszczące wykończenie. Będę chciał kupić zieloną wersję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2019

    Linterna de diseño muy conseguido con formas suaves y muy manejable.La luciérnaga muy discreta es muy bella.El rayo se proyecta desde la menor hasta la mayor intensidad con considerable alcanze y centro redondo.El tinte de 4000K es muy agradable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    incredible light. The colour of the 4000k emitters is just right. this light is more flood than throw but will illuminate large areas like its daytime. The UI takes some getting used to as this is my first Anduril light. Muggle mode keep things basic so if you are worried about not being able to use the settings, click the power button 6 times and the UI goes very simple. This light is smaller than I imagined but packs WAY more of a punch. Very impressed with this.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2019

    very nice light and feature rich with anduril UI. gets quite hot on high and turbo settings but theres safeties in settings.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2019

    Very nice flashlight. it's bright and has a nice balance between floor and throw. And i like Anduril UI with ramping.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Obecnie moja ulubiona latarka. Lubię: Rękojeść i rozmiar Oprogramowanie Jasność dla wielkości Port ładowania USB C Przetwarzanie i optyka Auxbeleuchtung Uwaga: Minimalnie zielone światło przy niskiej jasności. Ale jest normalny dla typu LED i nie jest taki zły. Mimo to, to jest super lampa Obrazek po lewej stronie Astrolux MF01 Mini prawy MF01S

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2019

    amazing light! compact, powerful, and the green anodization is just right.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$75.02
    • US$39.95
    • US$85.60
    • US$40.95
    • US$57.95
    • US$33.99
    • US$7.20
    • US$7.23
    • US$7.15
    • US$34.99
    • US$21.98
    • US$17.33
    • US$11.50
    • US$11.64
    • US$29.00
    • US$59.89
    • US$33.60
    • US$259.99