Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(320)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(320)
    • 5 Star(313)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2022

    Die Taschenlampe ist mit dem hohen CRI der LEDs fantastisch! Bei den Bildern ist noch ein Vergleich zwischen verschiedenen Astrolux Modellen abgebildet. Die MF01 Mini ist von allen mein Favorit!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Potężne, małe światełko. Ładne pomocnicze diody LED i przełącznik podświetlenia ułatwiają znalezienie w ciemności. Ugasi ścianę światła, zwłaszcza za pomocą świeżej baterii. Uwielbiam emitery 4000k. Do Kanady przybył około 2 tygodni. Szybka wysyłka i świetny produkt, biorąc pod uwagę zamówienie większych MF01s!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Super świetna i poręczna latarka. Silne 5500 lumenów z prawdziwymi bateriami! Bardzo tania lampa Sofirn była dla niej darem! Dzięki, Baggood! Pewnie, że wkrótce!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Zalety: - Jakościowe budownictwo - Anduril UI (ang.) - Opis i wyobrażenie wydaje się trafne Wady wady: - Cena jest trochę za wysoka, ale dostajesz to, za co płacisz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Moja pierwsza latarka z tak wieloma opcjami, że musiałem przeczytać instrukcję. Uwielbiam bezstopniowe jasne światło, pałkę. Tryb statusu. naprawdę jasny, wystarczy zmienić temperaturę na AC MX4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Otrzymał przedmiot w bardzo dobrym stanie wysoce polecany sprzedawca dziękuję sprzedającego 👌👍🙂

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    To moja druga mini i szesnasta latarka Astrolux. Są po prostu niesamowici. Światło działało idealnie z pudełka, tak jak z 15 innymi. Bardzo polecam to światło dla kogoś, kto chce mieć wielki, mały powódź.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Doskonała jakość, ładny kolor belki i wzór, duża ilość światła, USB C ładowanie, czego jeszcze potrzebujesz?!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Ten Astrolux MF01 mini to mały potwór. Umysł zginający Ścianę Światła daje wielki cios. Użyłem Samsunga 21700 40T, osiągnąłem 7000 lumenów. Niesamowite 10/10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Cóż mogę powiedzieć. Światło jest niesamowite, a usługi i czas wysyłki po prostu cały czas się poprawia. Polecę Astrolux i Banggood moim przyjaciołom, rodzinie i każdemu, kto zapyta. Po prostu świetnie. Jestem fanem, jak widać na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.95
    • US$87.47
    • US$40.95
    • US$33.99
    • US$57.95
    • US$34.64
    • US$15.89
    • US$10.99
    • US$8.99
    • US$36.99
    • US$7.46
    • US$14.99
    • US$12.99
    • US$18.47
    • US$14.86
    • US$29.00
    • US$46.90
    • US$26.23