Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(325)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(325)
    • 5 Star(318)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2022

    Die Taschenlampe ist mit dem hohen CRI der LEDs fantastisch! Bei den Bildern ist noch ein Vergleich zwischen verschiedenen Astrolux Modellen abgebildet. Die MF01 Mini ist von allen mein Favorit!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Zalety: - Jakościowe budownictwo - Anduril UI (ang.) - Opis i wyobrażenie wydaje się trafne Wady wady: - Cena jest trochę za wysoka, ale dostajesz to, za co płacisz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Moja pierwsza latarka z tak wieloma opcjami, że musiałem przeczytać instrukcję. Uwielbiam bezstopniowe jasne światło, pałkę. Tryb statusu. naprawdę jasny, wystarczy zmienić temperaturę na AC MX4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Potężne, małe światełko. Ładne pomocnicze diody LED i przełącznik podświetlenia ułatwiają znalezienie w ciemności. Ugasi ścianę światła, zwłaszcza za pomocą świeżej baterii. Uwielbiam emitery 4000k. Do Kanady przybył około 2 tygodni. Szybka wysyłka i świetny produkt, biorąc pod uwagę zamówienie większych MF01s!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Otrzymał przedmiot w bardzo dobrym stanie wysoce polecany sprzedawca dziękuję sprzedającego 👌👍🙂

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    To moja druga mini i szesnasta latarka Astrolux. Są po prostu niesamowici. Światło działało idealnie z pudełka, tak jak z 15 innymi. Bardzo polecam to światło dla kogoś, kto chce mieć wielki, mały powódź.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Nie, nie, nie, nie. To jest takie jasne...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Bardzo dobrej jakości produkt wysoce zalecany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Ładna latarka, jest mała, kompaktowa, ale zaskakująco ciężka jak na swój mały rozmiar. Ma silny lumen z przyjemnym wiązką. LED 4000K SST20 wytwarzają bardzo wygodne, ciepłe światło. Kupiłem go córce, a ona używa go z dyfuzorem w trybie świecy każdej nocy, kiedy kładę się spać. Dzięki dodatkowym diodom, łatwo jest znaleźć światło w ciemności. W przeciwieństwie do innych fajnych białych świateł, możesz używać go w środku nocy bez wydmuchania oczu. Tak mi się podoba, że kupiłem Astrolux® MF01S dla siebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Bardzo jasna, ale kompaktowa i wygodna! Jest wygodny do noszenia w każdej kieszeni, przycisk doskonale rozciąga się na obudowie i jest łatwo umieszczony i naciskany. Ma szeroki, rozlany gorący punkt, tak blisko niego jest miło chodzić. Ale nawet w odległości świeci jasno i daleko kosztem swojej mocy (jeśli baterie są dobre). Trochę się denerwuje nieścisła kalibracja pomiaru napięcia akumulatora - pokazuje dwie dziesiąte jednostki mniej niż jest w rzeczywistości. Poza tym - bardzo fajny lampion, jeden z najlepszych w swojej klasie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.95
    • US$45.95
    • US$42.99
    • US$34.64
    • US$139.95
    • US$18.34
    • US$10.99
    • US$8.99
    • US$21.93
    • US$18.60
    • US$24.69
    • US$21.98
    • US$7.99
    • US$18.47
    • US$25.99
    • US$129.95
    • US$9.99
    • US$315.00