Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    To bardzo mała pochodnia, choć odrobinę większa od konkurentów, i jest w małym pudełku bez żadnych dodatków, z nieco mylącym, drukowanym UI na plecach. Wytwarza ciepłe światło, z użytecznym poziomem księżyca, płynnie rozpędza się do 300 lumenów i pamięci trybowej. Może stać na ogonie, choć trochę chwiejnie. Przełącznik jest trochę trudny do naciśnięcia, co może być problemem przy próbie dostępu do bardziej skomplikowanych trybów, wymaga wielu szybkich kliknięć. Aux leds wytwarza użyteczną ilość światła, z odrobiną światła UV w mieszance: Myślałem, że ma grupę trybów dla /albo/ białego / lub/ UV, ale najwyraźniej oba są w tym samym czasie, i nie jestem do tego przekonany. Jej czerwone światło wydaje się pomarańczowe w porównaniu z Sofirn C01R, ale jest również znacznie jaśniejsze. Niebieski wydaje się... Niebieskie, a stroboskopy będą widoczne w ciemności. Otrzymałem produkt dużo wcześniej niż się spodziewaliśmy, ale namierzanie nie zostało zaktualizowane po wysyłce.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Отличный небольшой наключный фонарик. Достаточно яркий в турборежиме. Корпус монолитный, довольно стойкий к воздействиям, заглушка держится отлично. Кнопка тугая, случайные нажатия исключены.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Pros: - Happy with the LED; lumen, color and pattern - Size = tiny and light, 17gram - Quality seems good - Advanced UI Cons: - Variable quality control; 1 out of 2 had some sticky stuff on the power button surface; i had to use a solvent to remove it - causing the rubber coating to wear off. I also noticed that the two flashlights had a very different 'first charge'-time. Taking both these factors into concideration - mabye this is a returned product that is re-sold. - The inner leds could end up blocked because of the molding process. I attached a photo showing this. Other: Price; approximately 15 dollars per Shipping: China to Norway in 17 days

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Doskonały Astrolux Breloczek, a jeśli chcesz potężny breloczek ten jest to ten, którego szukasz doskonałe i w dobrej cenie!!! Astrolux K2 najlepszy z najlepszych 10/10...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    ramping user interface is great, love it, smaller than expected but worth every penny. Glow in the dark body is a nice bonus and it also came charged and ready. I’m very satisfied. freight was fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Bardzo mała i jasna latarka do kluczy EDC z USB-c Ale Jetbeam Mini-one se 500lm GITD jest mniejszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Bardzo dobry, wszystkie funkcje działały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo dobry zakup i za pół ceny od innych marek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Przedmiot otrzymany w dobrym stanie, dzięki sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    W dobrym stanie, gdy dostarczono.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.84
    • US$19.99
    • US$38.00
    • US$14.90
    • US$12.99
    • US$11.69
    • US$12.69
    • US$13.79
    • US$14.99
    • US$33.51