Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(87)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(87)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    To bardzo mała pochodnia, choć odrobinę większa od konkurentów, i jest w małym pudełku bez żadnych dodatków, z nieco mylącym, drukowanym UI na plecach. Wytwarza ciepłe światło, z użytecznym poziomem księżyca, płynnie rozpędza się do 300 lumenów i pamięci trybowej. Może stać na ogonie, choć trochę chwiejnie. Przełącznik jest trochę trudny do naciśnięcia, co może być problemem przy próbie dostępu do bardziej skomplikowanych trybów, wymaga wielu szybkich kliknięć. Aux leds wytwarza użyteczną ilość światła, z odrobiną światła UV w mieszance: Myślałem, że ma grupę trybów dla /albo/ białego / lub/ UV, ale najwyraźniej oba są w tym samym czasie, i nie jestem do tego przekonany. Jej czerwone światło wydaje się pomarańczowe w porównaniu z Sofirn C01R, ale jest również znacznie jaśniejsze. Niebieski wydaje się... Niebieskie, a stroboskopy będą widoczne w ciemności. Otrzymałem produkt dużo wcześniej niż się spodziewaliśmy, ale namierzanie nie zostało zaktualizowane po wysyłce.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Fluorescencyjna wersja bursztynowa, ale wkrótce zanika, myślałem, że może trwać dłużej. Jest bardziej plamisty niż Jetbeam Mini-one. Uv i czerwony niebieski są słabsze od Jetbeamnè są już bardzo silne, zwłaszcza gdy błyska. Waga jest znacznie łatwiejsza. Jak na razie go lubię. 4000 tysięcy za cieplejsze światło.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Bought 3 of these, after buying the Jetbeam mine one SE. Kept the high CRI version for myself, and gave away the other 2 as gifts (4000K-6500K). I really like the UI more than the Jetbeam. The light has variable brightness and memory mode. Only thing that bugs me is that when I turn it off with 100% brightness it adjusts to a lower level (as if it was stepping down), immediately upon turning back on after a while. It even has a voltage reading, like Narsil. The switch button is stiff, preventing accidental pressing and with 5 clicks you can initiate lockout.It has 300 lumens overall instead of the Jetbeam's 500, but the more focused beam compensates for it. GITD is better, but the UV lamp is weaker.No keyring provided.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Doskonały Astrolux Breloczek, a jeśli chcesz potężny breloczek ten jest to ten, którego szukasz doskonałe i w dobrej cenie!!! Astrolux K2 najlepszy z najlepszych 10/10...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    well made clone. works great. has a lot of settings that need to be remembered to fully utilize all functions, but great regardless. shipping could have been quicker.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Super szybka dostawa Dobra jakość produktu Dobra jakość w stosunku do ceny Tego samego dnia, kiedy sprzedawca wysłał zamówienie tego samego dnia. W ciągu ośmiu dni, towar został odebrany idealnie. Tutaj, aby wysłać sprzedającemu pięć gwiazdek, aby zatankować 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Naprawdę słodkie breloczki. Mnóstwo białego emitera światła, w trybie RGB, czerwony i niebieski bardzo jasny. Dobrej jakości do ceny i tak małe dopasowanie łatwo na kechain w kieszeni z USB C ładowanie powerbank itp...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Wyjście jest wystarczająco jasne, aby zobaczyć ścieżkę podczas chodzenia. Jednak w przypadku jazdy na rowerze, odległość rzutu światła może nie być wystarczająco daleko w zależności od prędkości. W trybie migania światło wyłącza się po około 3 godzinach od pełnego naładowania. Spodziewałem się dłuższego czasu. Jednak pochodnia działa podczas jej ładowania, więc można podłączyć do niej powerbank, aby przedłużyć czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Bardzo mała i jasna latarka do kluczy EDC z USB-c Ale Jetbeam Mini-one se 500lm GITD jest mniejszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dzień dobry, wszystkie funkcje dobre, aux led szczęśliwe, słabe UV,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 584
    • Ft5 450
    • Ft18 159
    • Ft2 651
    • Ft29 022
    • Ft4 337
    • Ft4 359
    • Ft12 577
    • Ft8 570
    • Ft15 219
    • Ft9 385
    • Ft7 624
    • Ft14 153
    • Ft10 536
    • Ft15 241
    • Ft21 792
    • Ft7 988
    • Ft7 988