Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2022

    Niezla latarka. Jasność jest w normie. Tak, turbo jest przepięciem do 1600 lm. Chińska dioda LED SFS80 (znana jako P35 HI) daje przyjemne światło. Miejmy nadzieję, że jest tak wytrzymały jak CREE. Praca: turbo (1600 Im) - 1 min. 40 sek., (T.max = 67 ° C). Następnie w trybie sub (370 * Im) - 4h. 30 minut, a następnie w trybie sub (8* Im) - 13 godzin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    Very good and useful head torch. Nice coating of paint. Recommend fully to buy. Arrived in home very fast from China to Bulgaria. Thanks for good torch and good job .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Ari Neo
    ID
    19/01/2022

    ładny reflektor / reflektor, jak na reflektor 1600lumenowy reflektor, wytrzymały korpus, akumulator 18350 sprawia, że przewód jest tak słodki, Ci, którzy lubią alpinizm, camping, trekking, wędkarstwo, Astrolux HL02 są niezbędne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Nie może pójść źle z tym reflektorem. Zmierzyłem 1655 lumenów i 233m rzutu @włączenie. Jest o wiele lżejszy i mniejszy niż HL01, chwyt na off nie jest wielki, ale przypuszczam, że większość ludzi woli dotknąć do poziomów cyklu. Oto moja dogłębna recenzja youtube: https://www.youtube.com/watch?v=VTuFjrLa_NY

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    this thing is super, watch my video here....https://youtu.be/CNDkJr_1EQM

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Jedyną rzeczą miłą w tym świetle jest tylko Led sfs80.Inne niż sofirn sp40 wygrać dla niezawodności i wody elementów.Astrolux powinien uaktualnić silikonowe pokrywy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Dziękuję.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Jest bardzo piękny i bardzo jasny. Podoba mi się 18350 Akcesoria do baterii, które są słodkie. Chwalmy Astroluxa i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    Not the cheapest flashlight I've ordered, but really good quality and work excellent, strong magnet, 10 of ten possible points, text said "battery not included" but I got one in my package 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Doskonała latarka jedyną skargą jest to, że akumulator wliczony w cenę, w tym bateria z marką astrolux są fałszywe, zadeklarować 2500mAh, a przy pracy osiągnąć 1500m, a przy rozładowaniu max 10A.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.68
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$13.75
    • US$14.78
    • US$12.99
    • US$21.84
    • US$13.99
    • US$23.14
    • US$12.69