Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(288)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(288)
    • 5 Star(277)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/11/2020

    Bardzo się cieszę, że otrzymamy osłonę latarki Astrolux FT03. Pierwsze wrażenie jest doskonałe. Używane materiały są doskonałe, szwy są szczelne i nie postrzępione. Kabura do pasa są dobrze zszyte i bardzo grube dla dodatkowej trwałości. Co najważniejsze, pasuje do latarki idealnie. Nie mogę się doczekać użycia go w terenie. Gorąco polecam ten produkt i sprzedającego. Wysyłka była około 3 tygodni z powodu niskiego stanu, w końcu przyszła z moim nowym FTO3 w zielonym!! Właśnie miałem złożyć więcej zamówień na świąteczny prezent dla członków rodziny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Cóż, to kabura zgodnie z opisem. Niezbyt ekscytujące, ale trzyma latarkę bezpiecznie i przytulnie, i chroni ją całkiem dobrze. Jest też całkiem elegancki, bez marnowania materiału. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Kabura jest sztywna na tyle że chroni latarkę przed przypadkowym włączeniem, dobrze wyprofilowana, świetnie chroni nawet podczas upadku. Polecam każdemu kto transportuje latarkę w podróży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Ta kabura pasuje idealnie do mojego Astroluxu FT03. Materiał w nylonie, a także jest dobrze wyściełany, aby zapewnić odpowiednią ochronę dla mojego FT03. Dziękuję, Banggood za Astrolux!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    To jest dobrej jakości kabura do mojej latarki Astrolux FT03. Lekkie dopasowanie jest w kaburze bardzo ładnie. Podoba mi się też wytłoczona nazwa Astroluxu na klapie, bardzo ładny dotyk. Szczęśliwi z tego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    πολύ γρήγορη η μεταφορά του προϊόντος, συγχαρητήρια.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Użyłem Astroluxu FT-03 jako latarni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Ładna jakość, dobra ochrona dla latarki Astrolux za niewielką cenę. (nie zawiera świateł)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Αξιόπιστο προϊόν από αξιόπιστη εταιρία!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Ładnie..bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12,338
    • Ft18,666
    • Ft47,497
    • Ft6,152
    • Ft3,116
    • Ft16,953
    • Ft8,636
    • Ft2,462
    • Ft7,559
    • Ft12,032
    • Ft1,256
    • Ft1,512
    • Ft852
    • Ft793
    • Ft5,427
    • Ft1,354
    • Ft2,712
    • Ft11,721