Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(129)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2021

    Jak widać na zdjęciach, jest to czwarty FT03, który trzymam, i jest to FT03S z led 90.2 Na pewno nie potwór, jak ilość lumenów dostępnych, tylko 4300, Ale to jakość światła robi wrażenie. Kolor światła jest ładny, neutralny, biały, dobrze zdefiniowany i bardzo silny centralny stożek. Jest to więc latarka, która zachowuje się dobrze na krótkim zasięgu i w razie potrzeby pozwala dobrze widzieć na odległość. Interfejs jest zwykle, (i dodam: na szczęście, Anduril) że nauczyliśmy się korzystać, przyzwyczailiśmy się do niego i nie możemy już bez niego żyć. Latarka ma dobrą moc, więc zużywa się również w proporcjach. Jednak wystarczyłoby, aby stworzyć pochodnię z diodami LED, wymiennymi i wymiennymi i byłoby to radość dla wszystkich.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Wspaniała latarka, która zaskoczy Cię mocą, którą świeci:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    To niesamowita latarka, jaką kiedykolwiek widziałem! Pięknie, tak mi się podoba! Dziękuję bardzo Banggood Team. Niech was Bóg błogosławi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    /Dostałem ją wczoraj! Dużo zabawy, 😁 1100 metrów na szczyt góry za moim domem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    This throws like hell! Quality is great and it has the amazing button from the Ft03! Here are some specs from what i can see in my binocular,; With 50 Lumens i can see the watertower 250 meters away, even just details like the rail on it. And with 500 Lumens it Lights up it very well. It also reach a treeline on 500 Lumens 350 meters away. On 2000 Lumens it Lights up the watertower like daylight! With the Astrolux 26650 battery it gives maximum 4000 Lumens and with the Samsung 21700 40-T approx 5000 Lumens. On photo 250 meters on 500 and 1800 Lumens. Great value, dont hesitate, just buy it!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Paczka dotarła w ciągu trzech tygodni od zamówienia. Bez szturchania: pudełko lekko się ześlizgnęło, ale zawartość była nietknięta. Latarka zawiera port ładowania USB typu C, ale nie jest wyposażona w kabel. W porządku, jest ich mnóstwo w domu. Ale oprócz skromnego paska na dłoni i silikonowych pierścieni uszczelniających są wyposażone w adapter do mniejszej baterii. Moja bateria w tej latarce дозаряжался 1,65A, a ładunek padał. Światło w przycisku było czerwone podczas ładowania, a potem przesiadło się na zielone. Wyposażona latarnia jest bardzo wygodna w dłoni. Kontrolowany jednym przyciskiem. Kontrola jest wygodna i logiczna. Podręcznik w zestawie - szczegółowy, w języku angielskim, łatwy do zrozumienia. Lampion świeci przyjemnie, z bardzo wyraźnym wąskim środkowym punktem i umiarkowanym bocznym oświetleniem. Trochę zieleni na odrobinie jasności, a kiedy jasność wzrasta, światło staje się czyste białe. Gładkie dostosowanie jasności jest bardzo przyjemne, możliwości regulacji trybów są imponujące. Jest blokada przycisku, cztery szybkie wciśnięcia - niezawodny i wygodny. Zleciłem sprawę na pasku - teraz kompletna kolejność, i tak rozrzutność przybędzie w ogólnym szczęściu będzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Kiedy pierwszy raz kupiłem wadliwy produkt, kupiłem inny produkt. Tym razem nie ma winy, psy nie mają kurzu. Bardzo dobre, dobrze spakowane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Bardzo mocny miotacz, jak na rozmiar, musiałem skalibrować czujnik temperatury przy pierwszym użyciu i zwiększyć limit termiczny, gdy szybko opadał. Zmierzyłem około 5000 lumenów z 21700 komórką i zasięgiem 1350 m. Tryb mugolowy był jak zwykle pobieżny. Oto moja głębia, recenzja YouTube

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Zmienił oryginalny reflektor na FT03. Luks odczyt wzrósł z 976 luksów do 1101 luksów. Naprawdę świetny miotacz. Zmień temperaturę na 70 stopni. Produkcja jest o wiele bardziej trwała.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Produkt wygląda bardzo dobrze. Jeszcze nie testowany. Dostawa była szybka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$33.99
    • US$39.95
    • US$85.60
    • US$49.95
    • US$75.02
    • US$57.95
    • US$42.80
    • US$40.95
    • US$27.67
    • US$15.88
    • US$21.98
    • US$17.33
    • US$11.50
    • US$11.64
    • US$29.00
    • US$59.89
    • US$33.60
    • US$41.99