Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(396)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(396)
    • 5 Star(386)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2020

    Niesamowita pochodnia. Ma potężny rzut, między 250 a 330 m. Podświetlany włącznik, lans i bateria. Obok mojego BLF A6 i konwoju M3 to światło zdecydowanie wnosi nowe rzeczy do stołu: - Skoncentrowana wiązka - Podświetlony przełącznik - Port ładowania - Bateria w cenie To na pewno nie jest małe światło. Nie myśl o schowaniu go do kieszeni. Dodałem zdjęcie z innymi dla porównania rozmiaru. Absolutnie polecam to!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Jakość jest świetna i to Oświetla wieżę ciśnień 250 metrów dalej bardzo jasne nawet na 2000 Lumens! Wydaje się rzucać trochę dalej na turbo, a mój Acebeam K30 GT robi na 2000 Lumens (co ma co najmniej 624 metry)! Nie jestem zadowolony z tego, że 5700K daje lekko zielone światło, a gdy aktywujesz turbo światło wyłącza się na pół sekundy, zanim turbo zacznie działać. A to nie jest miotacz czy lampa EDC! To coś pomiędzy! Nawet jeśli hotspot jest tylko nieco większy niż SBT90. 2 diodami LED... Jeśli masz tylko jedną latarkę, to ta!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Astrolux FT03 oświetla duży obszar. To niesamowite, ile światła wychodzi z tej małej latarki. Działa z bateriami 266550 i 18650 i jest wyposażony w 1-26650 i tulejkę adaptera, dzięki czemu mniejszy akumulator 18650 może być używany. Posiadam również Convoy C8+, który jest mniejszy i oświetla mniejszy obszar (patrz rysunek). Podoba mi się domyślny interfejs użytkownika na Astrolux, po prostu naciśnij i przytrzymaj przycisk zasilania, aby uzyskać pożądaną jasność. Naciśnięcie przycisku po ustawieniu jasności do poprzedniej używanej jasności. Naciśnięcie przycisku dwukrotnie ustawia tryb Astrolux na Turbo, który jest maksymalną jasnością. Ma wbudowany port USBC, który umożliwia ładowanie baterii bez jej usuwania. Należy pamiętać, że ładowanie nie nastąpi, dopóki napięcie baterii nie będzie < 4V. Można nawet sprawdzić napięcie prądu, naciskając przycisk zasilania 3 razy. Jeśli napięcie akumulatora wynosi 4,1V, błyska 4 razy, pauza, a następnie 1 błysk. Można również zablokować światło, naciskając przycisk 4 razy. Zrób to i daj to przyjacielowi, żeby patrzył, jak walczą, by to włączyć. Wciśnij przycisk jeszcze raz, aby go ponownie włączyć. Pakiet ten jest wyposażony w port ładowania baterii i USBC, więc nic więcej nie jest potrzebne do jego użycia. Absolutnie kocham to światło!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    15 días aprox de envió a chile, el producto es como el de la descripción ilumina bastante la duración de la batería hay que seguir probándola, todavía no la he probado en lugares extensos para ver como funciona realmente y se ve que esta construida con materiales de calidad y incluye la batería de tipo 26650 con puerto USB C para la carga y led tipo xhp50.2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Doskonały produkt, dobrze zbudowany ładuje się szybko z kablem USB C, potężnym i bardzo głębokim światłem. Jak zawsze szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Doskonały obiektyw popytowy!!!! Robi to, co obiecuje. On nie jest pierwszy! Jest z baterią 5000 amperów. Bardzo powolna wysyłka... Dwa miesiące z P.D.M....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Bardzo wysoka jakość oceny i doskonała wydajność świetlna. To świetna latarka jak na swoją cenę. Nadwozie jest wykonane z metalu i jest dobrze rozwinięte. Jesteś trochę programowalny. Ale jeśli nie chcesz go użyć, to nie musisz. Rzeczywistość może sięgać od 300 do 400 metrów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    4 αστέρια και ο λόγος είναι επειδή δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα. Μετά την φόρτιση και αν με εντυπωσιάσει θα πάμε στα 5 αστέρια...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Astrolux FT03 zamówił 18.2. z chińskiego magazynu. Dla pieniędzy (39€) to duży koleś. Już na pierwszy rzut oka wygląda bardzo solidnie i trwale. Wyższa waga daje poczucie jakości Przetwarzanie jest bardzo wysokie, nici na ciele są smarowane wazeliną, w każdym stawie jest gumka uszczelniająca. W tym samym czasie, gumki uszczelniające są w opakowaniu. Istnieje również mały podręcznik w języku angielskim, gdzie znajduje się szczegółowa instrukcja na temat różnych ustawień i konfiguracji, ponieważ ta bateria ma swój własny system operacyjny, więc można zmienić ustawienia przycisku. W domyślnym ustawieniu, bateria ma dwa tryby 1 kliknięcie Zap/Exp 2 kliknięcie- Turbo Zdecydowanie, jeśli ktoś się waha, to nie nad czym. P.S. Światło jest wystarczająco silne, emituje dużo ciepła i od 5 do 10 cm, zanim szkło jest bardzo gorące, jest w stanie stworzyć nieprzyjemny 😂😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    velmi dobra baterka som snou spokojny. a svieti brutalne.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 448
    • Ft42 300
    • Ft20 697
    • Ft29 263
    • Ft11 281
    • Ft14 102
    • Ft33 837
    • Ft44 416
    • Ft14 090
    • Ft5 187
    • Ft7 037
    • Ft9 812
    • Ft13 363
    • Ft10 209
    • Ft27 505
    • Ft15 064
    • Ft10 377
    • Ft84 615