Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(481)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(481)
    • 5 Star(472)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Astrolux FT03 HXP 50.2 5700K wersja latarki. Ręczne, smycze, zapasowe pierścienie O i sama pochodnia są w kartonowym pudełku marki Astrolux. Moc wyjściowa jest dobra i mocna dla tego długiego miotacza. Tulejka z plastikowej tuby na baterie 21700, ale użyłam 26650 5000 mAh baterii 🔋. Szczęśliwa z mocy, którą ma, żadnych skarg w tym przedziale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Pierwszym wrażeniem jest jakość treści, za cenę astrolux oferuje wiele. Wygodny tryb rampowania, światło dostarczane przez ten xhp 50.2 to dużo! to trzy czwarte palnika, czwarta powódź. Wymiary są hojne, waga jest ograniczona. Tryb szalenia i jasność - Nieznacznie obfity rozmiar pozostał zadowolony, do zakupu za wartość pieniędzy Pierwszym wrażeniem jest jakość treści, za cenę astrolux oferuje wiele. Tryb rampowania jest wygodny, światło dostarczane przez to xhp 50.2 to dużo! To trzy czwarte latarki, jedna czwarta powodzi. Wymiary są hojne, waga niska. Tryb szalenia i jasność - Nieco obfity rozmiar był zadowolony, do zakupu za wartość dla pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Jakość jest bardzo dobra. Obudowa jest wykonana z aluminium i bardzo masywna. Reflektor jest bardzo precyzyjny i wysokiej jakości. Lampa stołowa jest dobrze w dłoni. Działa doskonale, nie ma problemów. Operacja jest bardzo logicznie zbudowana. Osobisty program, nic nie stoi na drodze. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Cieszę się, że od razu kupiłem dwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Świetna latarka z dobrą równowagą lumenów i wycieków, dla wszystkich opcji jest to idealne rozwiązanie z przyzwoitym interfejsem operacyjnym. Podwójne sprężyny zapewniają minimalną utratę prądu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Z najlepszych rynków, to jest lekki i bardzo jasny led błysk, może jeden z najlepszych modeli. Kupiłem kilka dla mnie i dla przyjaciół, co jest wymienione w specyfikacji, jest ważne z powyższym. Jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Doskonała jasność, a funkcja podkręcania z podwójnym kliknięciem do turbo jest wspaniała. Możesz zaprogramować latarkę do innych trybów, ale to powinno wystarczyć dla większości osób

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Latarka zamówiona 16 stycznia przyszła w 3 dni. Bardzo szybka dostawa kurierem DPD. Bardzo mocno świeci, płynna regulacja natężenia światła. Polecam w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo dobre wykonanie. Świeci jasno. Zestaw nie zawiera baterii i ładowarki. Dostarczony do Polski w trzy dni z czeskiego magazynu. Polecam tę latarkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Taki produkt z naprawdę przystępnej cenie. Bardzo praktyczna i kieszonkowa latarka. Szalona jasność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Niesamowity miecz świetlny, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft90 788
    • Ft3 646
    • Ft24 575
    • Ft31 398
    • Ft9 064
    • Ft20 804
    • Ft3 400
    • Ft12 104
    • Ft14 689
    • Ft4 910
    • Ft35 074
    • Ft22 206
    • Ft65 073
    • Ft8 307
    • Ft11 334
    • Ft3 944
    • Ft17 345
    • Ft6 807