Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(407)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(407)
    • 5 Star(398)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • PalVIP5
    HU
    15/01/2021

    Miałem już FT03, zamówiłem ten dla innych. Wszyscy byli pod wrażeniem możliwości rzucania tego kompaktowego potwora. Nie mogę już nawet policzyć świateł FT03, które zamówiłem (10 ). Tak wielu miłośników latarek nie może się mylić. :) Czasem zamawiałam z baterią HLY, czasem bez niej. Obie wersje są warte swojej ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Jest to idealny miotacz do pieniędzy dać, zwłaszcza, gdy znajdziesz go w ofercie na około 30 € z akumulatorem w cenie!!! Akumulator jest wystarczający dla tego led (SST40), ale nie dla innej wersji (XHP50.2). Schodzimy z turbo za jakieś 4 minuty i dostajemy więcej niż godzinę. Ma bardzo ciasny zrzut i potrzeba ponad 150-200 metrów, by zrozumieć, że jest moc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Kupiłem 2 latarki (ASTROLUX ft03 sst40), ale jedna z nich przyszła do mnie wadliwa, nie włącza się. Ale Banggood po naszej komunikacji dali mi zwrot pieniędzy dzięki Banggood, tym razem dobrze się spisałeś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Jestem bardzo zadowolony z latarki. Łatwy w użyciu jasność bardzo silna, zakres jeszcze nie sprawdzony, ale jest w przybliżeniu zgodny ze specyfikacją producenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Świetne światło, dobrze wykonane i lśniące idealnie. Można go znaleźć w ciemności z zielonym światłem. Wiele trybów regulacji światła. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Przybyłem po 14 dniach, ale jestem zły, bo nie dostałem oryginalnego pudełka astrolux zamiast zwykłego papierowego. Dlatego daję ci 4 gwiazdki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Otrzymany na czas & dobrze spakowany. Na pierwszy rzut oka wydaje się być dobrym przedmiotem. Szczegółowe badania zostaną wykonane później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Bardzo dobra latarnia. Oświetla wiele, zgodnie z opisem. Dobrze wykończony i odporny produkt. Bateria z wielką autonomię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Przesyłka do Rumunii ok. 10 dni od CZ. Produkt idealny. Testowałem go w nocy, jest bardzo potężny. Chcę go użyć do polowania i umieścić moc magnetyczną na lufie. Wytrzymuje odrzut 12 czy 30-06? Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 875
    • Ft11 651
    • Ft14 551
    • Ft18 915
    • Ft16 680
    • Ft10 039
    • Ft13 801
    • Ft80 103
    • Ft21 375
    • Ft47 340
    • Ft47 343
    • Ft10 859
    • Ft9 469
    • Ft10 910
    • Ft54 611
    • Ft12 691
    • Ft3 027
    • Ft58 644