Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1036)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1036)
    • 5 Star(1014)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/06/2021

    I have ordered this flashlight from China at 10 June 2021, after reading all the positive reviews, using priority EU mail if i remember correctly. It came to Greece at 25 June 2021 which is pretty quick. The quality and packaging is excellent for a low budget flashlight like this as shown in the pictures. Unfortunately i haven't test it yet. I would recommend this flashlight to anyone!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Dotarł w ciągu 10 dni do USA (sierpień 2021) Jest to bardzo silne światło punktowe z widocznym światłem. Zamów kaburę astrolux, jak to jest trochę duże, aby spróbować i schować. Jest kilka filmów YouTube, które pokazują, jak wielkie jest to światło. 2660 komórek. Zamówiłem zielony filtr i oprawkę ze stali nierdzewnej... Mam nadzieję, że wyślą jak najszybciej. Zdecydowanie polecam to światło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • PalVIP5
    HU
    15/01/2021

    Miałem już FT03, zamówiłem ten dla innych. Wszyscy byli pod wrażeniem możliwości rzucania tego kompaktowego potwora. Nie mogę już nawet policzyć świateł FT03, które zamówiłem (10 ). Tak wielu miłośników latarek nie może się mylić. :) Czasem zamawiałam z baterią HLY, czasem bez niej. Obie wersje są warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Najlepszy szperacz w tej cenie. Z diodą SST40 bardzo dobry zasięg. Nie znajdziecie nic lepszego w podobnej cenie. Latarka zapewnie łatwe użytkowanie, posiada w pełni programowalny sterownik, ładowanie akumulatora, sprężyny są podwójne - mostkowane w celu minimalizacji strat energii. Jakość wykonania jest jedną z najlepszych jakie dostępne są na rynku. Barwa 6500k nie jest zbyt zimna, polecam jako alternatywę dla 5700k. Jedynie 5000k nie przypadła mi do gustu, według mnie ma nieprzyjemną różową barwę przeć co odnosimy wrażenie że świeci zdecydowanie słabiej. Posiadaczom latarek Convoy polecam najpierw sprawdzić Astroluxa zanim napiszą jakąkolwiek opinie. Zdecydowanie polecam - Best Buy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Robi dużo światła, jest dość duży i jest stosunkowo dobrze zrobiony, mam wiele pochodni, a to wygląda jak latarnia morska, przechodzi z jednej doliny do drugiej z dobrze wyprofilowanym promieniem światła. Trudno jest zrobić pomysł ze zdjęciami, to bardzo ociepla, tak, że jeśli zapalisz dzika gotować go w międzyczasie Jeśli pozostawisz go na trochę więcej niż 150 stopni Celsjusza, na zdjęciu pokój jest ciemny, aby nic nie widzieć, a po włączeniu światło jest silniejsze niż żyrandol. Na drugim zdjęciu budynek (mieszkania będą szczęśliwe) będzie oddalony o 50/70 metrów, ale łatwo osiąga 10 razy taką odległość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Dzień dobry, dostawa przyszła do mnie w porządku. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Mogę tylko polecić sprzedawcę. Na pewno będę zamawiał. Cóż, dziękuję ci za to. Dostawa na Słowację w ciągu 2 dni. Zásielkovňa kuriér. Modelka bez batérie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    ..wspaniała latarka... Najlepsze, jakie kiedykolwiek dostałem... .. Jest w dobrym opakowaniu... I nie ma problemu... Podłączcie go do akumulatora... Szybka misja?!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Posiadam tę latarkę z innymi ledami, więc wiedziałem, że mam solidną budowę, sst40 jest miotaczem i brak wysokich lumenów więcej niż kompensuje to, że świetną latarką

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Bardzo szeroka wiązka, ale Led 5700k ma lekki zielony szwy, a zdjęcie jest trochę postrzępione. Może to z powodu wyśrodkowania diody LED. Nadal sięgniecie młotem. Szacunek 500–600m

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Doskonała latarnia, polecam wszystkim zamówić. Zamówiłem wersję na SST40 5000k. Tylko szkło nie jest tak mocne z oświeceniem jak na Convoy L6.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft43 742
    • Ft14 570
    • Ft13 819
    • Ft16 701
    • Ft11 666
    • Ft11 350
    • Ft30 261
    • Ft47 401
    • Ft5 752
    • Ft18 940
    • Ft45 930
    • Ft65 621
    • Ft28 802
    • Ft15 306
    • Ft14 570
    • Ft130 910
    • Ft5 471
    • Ft19 887