Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1172)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1172)
    • 5 Star(1144)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Dotarł w ciągu 10 dni do USA (sierpień 2021) Jest to bardzo silne światło punktowe z widocznym światłem. Zamów kaburę astrolux, jak to jest trochę duże, aby spróbować i schować. Jest kilka filmów YouTube, które pokazują, jak wielkie jest to światło. 2660 komórek. Zamówiłem zielony filtr i oprawkę ze stali nierdzewnej... Mam nadzieję, że wyślą jak najszybciej. Zdecydowanie polecam to światło.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    I have ordered this flashlight from China at 10 June 2021, after reading all the positive reviews, using priority EU mail if i remember correctly. It came to Greece at 25 June 2021 which is pretty quick. The quality and packaging is excellent for a low budget flashlight like this as shown in the pictures. Unfortunately i haven't test it yet. I would recommend this flashlight to anyone!!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Jest to pierwsze FT03, które posiadam. Pragnienie maksymalnej lumenów było potężne, ale ciekawość była silniejsza, aby doświadczyć SFT40 led, czy ten dodatkowy zakres będzie czymś, na co przyjmę wartość? Oddzwonię do ciebie. Przywiązuję do tego wielką wagę, pozwalając na wykorzystanie wielu moich 26650 komórek, które mam, gdy moja radosna Lux w końcu wydała ducha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Dzień dobry, dostawa przyszła do mnie w porządku. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Mogę tylko polecić sprzedawcę. Na pewno będę zamawiał. Cóż, dziękuję ci za to. Dostawa na Słowację w ciągu 2 dni. Zásielkovňa kuriér. Modelka bez batérie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Posiadam tę latarkę z innymi ledami, więc wiedziałem, że mam solidną budowę, sst40 jest miotaczem i brak wysokich lumenów więcej niż kompensuje to, że świetną latarką

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    ..wspaniała latarka... Najlepsze, jakie kiedykolwiek dostałem... .. Jest w dobrym opakowaniu... I nie ma problemu... Podłączcie go do akumulatora... Szybka misja?!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Piękna latarka, pięknie zbudowana i wykończona. Przybył bardzo szybko, bo zajęło mu 17 dni dotarcie do mojego domu. To było moje pierwsze zamówienie w Banggood i byłem zadowolony z prędkości. I tak przetestuję latarkę, bo nie ma baterii. Jak tylko będzie dobrze, wrócę tu i wydam swoją ostateczną opinię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Bardzo dobrze, doskonały zasięg 200 metrów. Używam baterii 5500m od SHOCKLI, które trwają długo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Tak fajnie, że sprzedałem go po przetestowaniu jak zwykle!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Genialne, dobrze zrobione światło, które rzuca to jest. Bardzo daleko. Moje ulubione światło w mojej kolekcji w tej chwili. Uchwyty ogrzewa się bardzo dobrze ze względu na jego duże ciało, ale nadal jest bardzo zwarty. Dobra obsługa od Banggood, z szybką dostawą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$57.95
    • US$49.95
    • US$39.95
    • US$40.95
    • US$15.88
    • US$27.67
    • US$26.55
    • US$26.69
    • US$42.80
    • US$85.60
    • US$21.98
    • US$17.33
    • US$11.50
    • US$29.00
    • US$11.64
    • US$59.89
    • US$129.95
    • US$44.99