Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1198)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1198)
    • 5 Star(1168)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Dotarł w ciągu 10 dni do USA (sierpień 2021) Jest to bardzo silne światło punktowe z widocznym światłem. Zamów kaburę astrolux, jak to jest trochę duże, aby spróbować i schować. Jest kilka filmów YouTube, które pokazują, jak wielkie jest to światło. 2660 komórek. Zamówiłem zielony filtr i oprawkę ze stali nierdzewnej... Mam nadzieję, że wyślą jak najszybciej. Zdecydowanie polecam to światło.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Jest to pierwsze FT03, które posiadam. Pragnienie maksymalnej lumenów było potężne, ale ciekawość była silniejsza, aby doświadczyć SFT40 led, czy ten dodatkowy zakres będzie czymś, na co przyjmę wartość? Oddzwonię do ciebie. Przywiązuję do tego wielką wagę, pozwalając na wykorzystanie wielu moich 26650 komórek, które mam, gdy moja radosna Lux w końcu wydała ducha.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Dzień dobry, dostawa przyszła do mnie w porządku. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Mogę tylko polecić sprzedawcę. Na pewno będę zamawiał. Cóż, dziękuję ci za to. Dostawa na Słowację w ciągu 2 dni. Zásielkovňa kuriér. Modelka bez batérie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Posiadam tę latarkę z innymi ledami, więc wiedziałem, że mam solidną budowę, sst40 jest miotaczem i brak wysokich lumenów więcej niż kompensuje to, że świetną latarką

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    ..wspaniała latarka... Najlepsze, jakie kiedykolwiek dostałem... .. Jest w dobrym opakowaniu... I nie ma problemu... Podłączcie go do akumulatora... Szybka misja?!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Dostałem tę pochodnię jakieś 2 tygodnie temu i jak na razie jestem pod wrażeniem, jedyne co mam to ten zielony przycisk zasilania, który jest trochę problemem, ponieważ pracuję w branży bezpieczeństwa i nie doceniam rzeczy, które zdradzają moją pozycję, Poza tym, to potężna pochodnia, a ta funkcja daje mi tyle światła, ile potrzebuję i nic więcej. Jeśli przytrzymasz przycisk zasilania, to uruchamia się w trybie światła księżyca, który jest bonusem, a podwójne naciśnij daje bezpośredni dostęp do trybu turbo. Głównie używaj palnika do odległości +- 100m i za to działa idealnie. Latarka jest trochę większa, ponieważ zajmuje 26650 baterii, a to sprawia, że jest bardziej niezręczne podczas obsługi kluczy i generalnie manipulowania rzeczami, a jednocześnie stara się trzymać pochodnię.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Piękna latarka, pięknie zbudowana i wykończona. Przybył bardzo szybko, bo zajęło mu 17 dni dotarcie do mojego domu. To było moje pierwsze zamówienie w Banggood i byłem zadowolony z prędkości. I tak przetestuję latarkę, bo nie ma baterii. Jak tylko będzie dobrze, wrócę tu i wydam swoją ostateczną opinię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Bardzo dobrze, doskonały zasięg 200 metrów. Używam baterii 5500m od SHOCKLI, które trwają długo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    very nice

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Tak fajnie, że sprzedałem go po przetestowaniu jak zwykle!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$57.95
    • US$39.95
    • US$14.69
    • US$19.99
    • US$15.99
    • US$26.69
    • US$46.99
    • US$75.02
    • US$33.90
    • US$46.90
    • US$9.99
    • US$11.25
    • US$11.52
    • US$10.99
    • US$27.99
    • US$72.95
    • US$17.69
    • US$89.99