Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(312)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(312)
    • 5 Star(299)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2021

    Silny wykonawca powodzi przez Astroluxa, ten FT02S, który jest oświetlony. Pudełko było trochę pobite, ale zawartość była nietknięta. Włączono kartę ręczną z kierownicą i zapasowymi pierścieniami O (nie ma jednak kabla do ładowania). Pochodnia ładnie leży w dłoni, dobrze wyważony rozmiar i waga dla tej kategorii latarek 👌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • ARMOND
    US
    28/12/2020

    Światło błyskowe jest bardzo jasne i ma dobry rzut, jaśniejsze niż EC03 3xSST40. Mały i kompaktowy to prawdziwy 7000 lm. Ale oprawa ze stali nierdzewnej jest zbyt cienka, gdyby była grubsza byłaby bardziej elegancka, ale teraz wygląda zbyt prosto również na turbo robi się szybko. Po tym wszystkim mi się podoba. Mam nadzieję, że w przyszłości sprawią, że leszczyna ze stali nierdzewnej będzie grubsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Dostawa do Grecji w 14 dni. Latarnia oryginalna. Wszystkie tryby działają. Zapakowane idealnie, z pudełkiem. Mam go bez uszkodzeń. Kompletny zestaw odpowiada opisowi. Astrolux FT02S Flashlight, jeden adapter baterii od 18650 do 266550, 2 x zapasowe wodoodporne pierścienie, jeden Lanyard, instrukcja użytkownika Błyszczy w okolicy, bardzo jasno. Po wyłączeniu, pamięta ostatni tryb jasności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Mam kilka pochodni Astrulux zakupionych na Bangood i wszystkie są doskonałe. Ten okazuje się być taki. Pozostałe wytrzymałe i dobre materiały. Promień światła jest naprawdę potężny. Wolę szeroki promień, ta pochodnia ma trochę. Przypowieści, które określają to jako strzelającą pochodnię i w rzeczywistości odsuwa się bardzo daleko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Ładna latarka... jest wytrzymała, bardzo ręczna, daję 10 punktów, ale nie jest jasne, którą baterię nosić 11 000 lumen, i jest bardzo gorąco, kiedy włącza się turbo lampy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Piękny design, bardzo dobrze wykonany /Trzymaj się za rękę. ( Lekko ciężka bateria 26650 Jest jasna, ale przytłaczająca Ci, którzy chcą się zebrać, są rozczarowani Jest bardzo gorąco na światło. A Tubo sobie z tym nie radzi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Kup model xhp50.2 LED, który dał około 11 000 teoretycznych lumenów, może użyć 21 700 26650 i 18650 baterii. Jest to latarka z trzema ledami, naprawdę ładny dobrze zaprojektowany z głębokim reflektorem, który poprawia zakres. Kupiłem go z wielkim entuzjazmem, ale jestem trochę rozczarowany, nie udało mi się dotrzeć do tych 11 tysięcy teoretycznych lumenów, może uda się je osiągnąć z jakąś baterią, której nie mam. Na zdjęciach widać porównanie pomiędzy EA01 i FT02, używam tej samej baterii do obu, retener imr 26650. EA01 z pojedynczym diodem LED, oświetla znacznie więcej i ma większą autonomię, z drugiej strony również o wiele bardziej się podgrzewa. Polecam FT02S, aby jego piękny projekt był częścią kolekcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Łanardowa dziura za mała... używając oryginalnej lanyard złamie się w krótkim czasie... poza tym to było świetne światło i jakość... nawet w świetle dziennym jest jasny...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    đẹp lắm ấy,độ hoàn thiện tuyệt vời,chỉ tiếc cái 11000lumen mà thiết kế chỉ dùng 1 pin nên nhanh hết điện,giá mà dùng 2 pin 26650 thì ngon,đẹp,sáng,hoàn hảo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Nie miałem jeszcze okazji przetestować produktu. Jestem zadowolony z produktu i mojego zakupu z bangood..ze względu na podatek celny, oczekujemy bangood będzie bardziej elastyczny z deklaracji cenowej.. Jeśli bangood jest elastyczny w tym, wygramy wygrane..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 051
    • Ft10 275
    • Ft2 745
    • Ft10 379
    • Ft13 366
    • Ft5 616
    • Ft8 547
    • Ft7 634
    • Ft3 399
    • Ft2 440