Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(544)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(544)
    • 5 Gwiazda(523)
    • 4 Gwiazda(13)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(2)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • ARMOND
    US
    28/12/2020

    Światło błyskowe jest bardzo jasne i ma dobry rzut, jaśniejsze niż EC03 3xSST40. Mały i kompaktowy to prawdziwy 7000 lm. Ale oprawa ze stali nierdzewnej jest zbyt cienka, gdyby była grubsza byłaby bardziej elegancka, ale teraz wygląda zbyt prosto również na turbo robi się szybko. Po tym wszystkim mi się podoba. Mam nadzieję, że w przyszłości sprawią, że leszczyna ze stali nierdzewnej będzie grubsza.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Dostawa do Grecji w 14 dni. Latarnia oryginalna. Wszystkie tryby działają. Zapakowane idealnie, z pudełkiem. Mam go bez uszkodzeń. Kompletny zestaw odpowiada opisowi. Astrolux FT02S Flashlight, jeden adapter baterii od 18650 do 266550, 2 x zapasowe wodoodporne pierścienie, jeden Lanyard, instrukcja użytkownika Błyszczy w okolicy, bardzo jasno. Po wyłączeniu, pamięta ostatni tryb jasności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Silny wykonawca powodzi przez Astroluxa, ten FT02S, który jest oświetlony. Pudełko było trochę pobite, ale zawartość była nietknięta. Włączono kartę ręczną z kierownicą i zapasowymi pierścieniami O (nie ma jednak kabla do ładowania). Pochodnia ładnie leży w dłoni, dobrze wyważony rozmiar i waga dla tej kategorii latarek 👌

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Doskonały produkt, światło jest bardzo jasne, 🔥🔥🔥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Kup model xhp50.2 LED, który dał około 11 000 teoretycznych lumenów, może użyć 21 700 26650 i 18650 baterii. Jest to latarka z trzema ledami, naprawdę ładny dobrze zaprojektowany z głębokim reflektorem, który poprawia zakres. Kupiłem go z wielkim entuzjazmem, ale jestem trochę rozczarowany, nie udało mi się dotrzeć do tych 11 tysięcy teoretycznych lumenów, może uda się je osiągnąć z jakąś baterią, której nie mam. Na zdjęciach widać porównanie pomiędzy EA01 i FT02, używam tej samej baterii do obu, retener imr 26650. EA01 z pojedynczym diodem LED, oświetla znacznie więcej i ma większą autonomię, z drugiej strony również o wiele bardziej się podgrzewa. Polecam FT02S, aby jego piękny projekt był częścią kolekcji.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Ładna latarka... jest wytrzymała, bardzo ręczna, daję 10 punktów, ale nie jest jasne, którą baterię nosić 11 000 lumen, i jest bardzo gorąco, kiedy włącza się turbo lampy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Łanardowa dziura za mała... używając oryginalnej lanyard złamie się w krótkim czasie... poza tym to było świetne światło i jakość... nawet w świetle dziennym jest jasny...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Bardzo mocno, bardzo mi się podobało. Szkoda, że dolar jest za drogi, jeśli nie kupię innego. 4XSST40 5000K LED Baterie: 26650, 18650, 21700. Używam baterii 26650 5.5mm wysokociśnieniowy 30A

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    beli cara cod mcm x caye wase..lapu terang babi..ye punye panas mcm setan.panas gile beruk makyeh..hahahahahahha

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Dobrze, mam cenę 1348 baht, gorący, jasny, zadowolony, okres z Chin, około 20 dni, wewnątrz mateminco, kochanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.03
    • US$62.91
    • US$40.24
    • US$18.35
    • US$11.39
    • US$21.47
    • US$21.10
    • US$59.89
    • US$115.32
    • US$101.78
    • US$40.29
    • US$69.95
    • US$21.29
    • US$99.69
    • US$97.46
    • US$53.52
    • US$40.55
    • US$160.97