Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(126)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(126)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/01/2022

    W porównaniu z Q8 pro EC06 jest jaśniejsze, ale staje się gorące szybko w zaledwie 10sec, podczas gdy w Q8 pro staje się gorące w 30se. Oba Flashlight są 6500k ver, ale zauważyłem, że EC06 jest cieplejszy niż Q8 pro, EC06 czuje się ostro i to jest trochę irytujące dla mnie Jest to obecnie najtańsza latarka 20k lumenów, że wiem, ale ma swoje wady, głównie krawędzie Sharp i szybko staje się gorąca

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Bardzo ładny produkt To jest świetna latarka. Jak czekałem na swoje przybycie to jest bardzo jasna latarka. Jestem pod wrażeniem jakości produktu. Interfejs użytkownika To świetnie dla Anduril 2, który zaczął być zainstalowany w nowszych latarkach, jestem pod wrażeniem tej potężnej latarki. dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Ari Neo
    ID
    24/11/2021

    To niesamowite, to jasna latarka, musisz kupić tę latarkę Astrolux EC06, nie wahaj się, bo będziesz tak zadowolony i szczęśliwy, że masz tę latarkę

    Komentarze (12)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Potężne światło, używane z bateriami VAPCELL T42 50A 21700. Zobacz wideo to jest niesamowite!!!! 100% warte zakupu. (płaska praca na górze lub na górze przycisku, ale na górze, aby być lepiej) https://vm.tiktok.com/ZM8onydH7/ UWAŻAJ, ŻYJ WIELKOŚĆ!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Dostawa trwała około 10 dni, a jasność jest szalona To tylko śnieżka, ale jestem ślepy Nigdy wcześniej nie używałem Andrill 2 UI, ale ciężko to zrobić po raz pierwszy Jest tak wygodny i funkcjonalny, aby się przyzwyczaić. „Naprawdę niesamowite!" Testy trwałości mogą być używane przez długi czas w dziedzinie Dodam recenzję Jeśli szukasz jasnej latarni, nie wahaj się kupić jeden

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Próbowałem Astrolux EC06 przez kilka dni. Baterie, których użyłem to 21700 Sony VTC6A, które mówią, że mogą rozładować z więcej niż 30A. Bardzo szybko dotarł do Grecji. Konstrukcja latarki jest bardzo solidna, a do tego odporna na wodę. Jest bardzo potężny, wiązka o pełnej mocy na prostym ui dotrzeć do każdego miejsca i oświetla więcej niż 300m, więc może iść dalej, jak mówi specyfikacja. Anduril wygląda całkiem dobrze, bardzo reaguje i ma kilka przydatnych funkcji jako kontrola napięcia, tryb blokady (aby zapobiec przypadkowemu włączeniu zasilania, a następnie w trakcie przechowywania). Z prostym ui można go używać jako normalnej latarki z funkcją standardowego trybu zasilania (proste, podwójne kliknięcie), jak można dostosować jasność z bardzo niskiej do maks. Za pomocą 4 kliknięć można wejść w trybie blokady i napięcia 3 kliknięcia od stanu off. W zaawansowanym Ui masz te same funkcje z zaawansowaną funkcjonalnością, a także inne tryby migania stroboskopowego, reset fabryczny, sprawdzanie temperatury i stan led. Z drugiej strony EC06 jest trochę ciężki ze względu na wytrzymały stop aluminium. Dużo cięższe niż pojedyncze 18650 latarki. Innym przekrętem jest to, że w wysokiej lumeny bardzo szybko się rozgrzają. Więc w takim przypadku musisz trzymać go blisko dna. Btw dlatego jest ciężki, do chłodzenia. Mam nadzieję, że temperatura XHP50.2 led jest tak blisko, jak XHP 50.2, że jest 150C i w tej temperaturze. Wreszcie, w obrazach nie można zrozumieć, jak jasny jest aparat nie pomaga. Ponadto zawiera dodatkowe pierścienie uszczelniające

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Arrived with slight damage on the top edge of torch (see photo). Looks like it was dropped during transit and there was damage to the box. Otherwise a very powerful torch and good quality material used.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Właśnie wypróbowałem nowy EC06 z Astrolux. Zrobiło to na mnie doskonałe wrażenie: dobrze wyważone, bardzo jasne (z dobre baterie przekraczają deklarowaną liczbę lumenów), interfejs Andurila ulepszono (reakcja na komendy jest znacznie szybsza). Próbowałem go z 3 akumulatorami 21 700, które są w porządku, ale jest więcej Lepszy w okolicy. Dziękuję Banggood, który okazuje się być świetnym sprzedawcą, któremu zależy interesów swoich klientów, starając się dać maksimum Satysfakcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • PatVIP3
    TH
    28/12/2021

    very Good Flashlight and Amazing bright in vapcell 42T Seller Fast Shipping My order EC06 COD 15 Day to Thailand I'd recommend ++++++++++

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    To moje ulubione światło Astrolux. Jest bardzo jasny, a belka jest bardzo dobrze wyważona.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.98
    • US$17.33
    • US$11.50
    • US$11.64
    • US$29.00
    • US$59.89
    • US$33.60
    • US$59.95
    • US$119.95
    • US$46.19